yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Haberleri / DBSK News
(25-06-2009, Saat: 15:08)beyza_max yazdı:
(24-06-2009, Saat: 18:34)mnal yazdı: cidden mi ..bence sen eklerken baskalarida baska yerden onlara ekliyor olabilirBiggrin yani ondan artiyordur. ama gerideyiz ya topu topu 3. olmus..nerde bu bigest nerde bu cassiopeialar..Biggrin
allah daha beterin den korusun kizlar hadi gayret ya 1. olalim...

ss501 çok hizli gidiyor ya bizm bir milyon artarken onlar 3 milyon artmis

Bir de bizden sonra SNSD var az daha ugrassalar 3.lügü alcaklar.
Bari yerimizi koruyalim çünkü 1. olmamiz çok çok zor Aglaelsalla
yhaa kizlarr bunun bi yöntemi war.çünkü +200 diyo yhaa ben orda biseylere basiyom hemen 2000 fln oluo ama daha üstüne çikmio ama ss501 fln bikerede 5000 veriyolar...

kizlar çabuk olalim ellerim hizli çalissin ya lütfen midem bukllandi oy ata ata ama olsun dbsk içisn devam hizli olalim...
Arkadaslar yinede ümidimizi kaybetmeyelim sans bizede gülebilir Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Bir seferde en fazla +200 verebiliyorsunuz. Sizinle birlikte deiger verenler de toplaninca +2000 lere falan çikiyor bir seferde.
Ayni anda bir çok kisi oy kullandigindan o sayilar çikiyor yoksa tek seferde sadece +200 verilebiliyor.

Evet lütfen umudumuzu kaybetmeyelim.
Bu gün sabahtan beri 15,000 kadar oy verdim parmagim uyustu duvara yumruk atmis gibi hissediyorum ama yine de durmak yok
DBSK için herseye deger. Opucuk

Ve lütfen iletebildigimiz kadar çok kisiye iletelim Lütfen!!!
Bende kaç saattir oy veriyorum ama birinci olamazsak bile yinede yerimizi koruyalim haydi arkadaslar :atkilinc: Onay

My Love JJ <3<3<3<3<3
kizlar bende çok çok fazla ugrastim bu oy verme isiylen 1. olamasakta olsun birsey olmaz biz yinede elimizden geleni yapalim...
ya diger cassiopeialarin haberi olsa varya..arkamizdan yetisemezlerdi bizim:Biggrin ama bence digerleri bilmiyorlar.. hani su büyük klüpler:Biggrin yoksa ss501 felan kalmazdiBiggrin dbsk asyanin en iyi grubu nede olsaBiggrin

...sufiyye falls in love...

ALWAYS KEEP THE FAITH
Bende sana katiliyorum Mervenur abla bencede onlarin haberi yok yoksa gerçekten hiç yetisemezler :d ama napalim bu sefer sira bizde Biggrin

My Love JJ <3<3<3<3<3
merve ablacim bencede haberleri yok ama olsun bu seferlik de haberleri olmasin ...Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi