Dua edelim de ayrilmasinlar. XD

[Our's NOT fake!] B2ST Fan Club
·◦ ··●� 2PM Fan Club �●·· ◦· F.T İSLAND FAN CLUP
Anket DBSK Üyeleri Dağılırsa Ne Yaparsınız? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
Kendime boşluğu doldurmak için başka bir grup ararım. | 1 | 1.23% | |
En sevdiğim DBSK üyesinin izinden giderim | 10 | 12.35% | |
Ayrılsalar bile hepsini teker teker takip ederim. | 40 | 49.38% | |
Bence ayrılmazlar bunu hiç dert etmiyorum. | 30 | 37.04% | |
Toplam: | 81 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
DBSK Grubu Dağılırsa Ne Yaparsınız?
|
Dua edelim de ayrilmasinlar. XD
![]() [Our's NOT fake!] B2ST Fan Club ·◦ ··●� 2PM Fan Club �●·· ◦· F.T İSLAND FAN CLUP
Bence de ayrilmazlar ama oldu ki ayirldilar o zaman hepsini teker teker takip eder neler yaptiklarini ögrenirim, acaip üzülürüm
![]()
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme; -"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem, Tebessüm etti; -"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak; ...-"Doğru" dedim. ...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini; -"Küçükken Yaram Azdı..
Ayrilirlarsa çok üzülürüm aglarim heralde.
![]() ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum (Türkçe) I love you (İngilizce) Sa rang hae yo (Kore) Kimi o ai shiteru; Aishiteru; Chuu shiteyo; Ora omee no koto ga suki da; Watashi Wa Anata Wo Aishithe Imasu (Japonca) Wuo Ay Ni (Kuzey Çin) Saya sayang kamu (Endonezya)
06-05-2009, Saat: 17:53
En ayrilmaz dedigim gruplar ayrildi bundan emin olamiyorum
insallah ayrilmazlar^^ öyle bise olsa baya üzülürüm ama sonra en sevdigim DBSK üyesinin izinden giderim. Heenim :3 ^w^
I'll be waiting for you To say you want me to be with you I'll live in your love and Your dream forever and ever. ~~ ♥ Hero,DBSK,SuJu,Anjell,JGS,SJS,GD,Kim Hyun Joong ♥ (06-05-2009, Saat: 17:53)Cey~ yazdı: En ayrilmaz dedigim gruplar ayrildi bundan emin olamiyorumBen ayrilicaklarini hiç sanmiyorum çünkü nerdeyse 8 senedir beraberler. Bir de Junsu'yla Yunho liseden beri beraberler, yani hiç sanmam.
23-05-2010, Saat: 13:22
Böyle bir sey olmayacagina göre bir secenek secmem dogru olmaz..
Onlarin ayrilmasini konusmak,tartismak,düsünmek bile beni o kadar rahatsiz ediyorki bence ayrilirsa ne olurdu yerine yeniden birlestiklerinde DBSK'nin yapicaklarini konusmaliyiz.. Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ
28-05-2010, Saat: 19:02
Ayrilsalar bile hepsini tek tek takip ederim
![]() ☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫
☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
28-05-2010, Saat: 19:05
Bence ayrilmazlar bunu hiç dert etmiyorum.
28-05-2010, Saat: 19:06
1-Bence ayrilmazlar adamlar 1 numara.!
![]() 2-Ayrilsalar ne yaparim hiç bilmiyorum.O an ki psikolojime bagli. ![]() 3-Bence birlessinler diye bizim forumda hemen bir düzenleme yapilir ona katilirim. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|