yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 3- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(22-04-2010, Saat: 15:30)Cheko yazdı:
(21-04-2010, Saat: 21:55)^^my_hero^^ yazdı:
(21-04-2010, Saat: 21:40)ßadqiirL_o5 yazdı: JUNSU TOHOMOBILE

[Resim: 2006.jpg]

Junsu ötekiler kilo veriyor..sende tik yok masallah:img-hysterical: Allah istahini artirsin tatli YunuscumBiggrin tabi kardesi single çikardi ya keyfi yerinde seker küpümüzün..Biggrin

Aman Nurdan'im Kilo alsin diye dua ediyorum vallaha Allahrazi, cöp gibi kaldi ... Kilo falan vermesin, sonra perisan oluyor Karbeyaz'im ... Aglaelsalla

Evet ablam ya kilo alsin ama vermesin sanki Hero'm verdide ne oldu simdi üflesen uçcak askim Aglaelsalla Kilo alsa bisey istemiyorum ya birazcik kilo al birtanem Aglaelsalla Vallaha enistemin masallahi var Smile Bence de vermesin kilo ona yakisiyor tombul tombul yanaklar Biggrin

(22-04-2010, Saat: 18:55)ßadqiirL_o5 yazdı: Sunao Ni Narenakute ..2. Bölümden Jaejoong..Kalp

Bak askim kizlara çok yaklasma en fazla 3 metre gerisine izin yok küserim bak Biggrin Hatta sarilmak hiç yok çok istiyorsan gel bana saril Dodgy Damla'm ellerine saglik Opucuk

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
(22-04-2010, Saat: 22:31)TIFA yazdı:
(22-04-2010, Saat: 18:55)ßadqiirL_o5 yazdı: Sunao Ni Narenakute ..2. Bölümden Jaejoong..

[Resim: 441xz.jpg]

Baksana Beyza'm bey efendi bu ara buldugu herseye sariliyor zatenDodgy bir direk kalmamisti onada sarildiBiggrin
Yapma böyle Askim..bensizlik basinami vurdu ne..Abaza
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Sunao Ni Narenakute 2. Bölüm Tamami..KalpOpucuk

Part-1

Part-2

Part-3

Part-4

Part-5
Seni İstemek ;
Sunao Ni Narenakute 3.Bölüm Tanitimi !

Max Matsuura’s Twitter

[Resim: 7112.jpg]
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Ay askim koptum ya..Biggrin
Ne tatli seker seysin sen..Opucuk
Oyunculugun herseyin gibi süper bitanem..Mimiklerine bayildim..
Ama su kizin pesinde dolasmayi kezsen artik diyorum..Olmuyor böyle
sinirleniyorum..BanOfkeli

[Resim: nxntdx.gif]

[Resim: a5jprr.gif]

[Resim: 255p5zs.gif]

[Resim: 243gi1v.gif]
Bigeast____ ~ Cassiopeia

[Resim: 16lfkf6.gif]

[Resim: 15ydxc7.gif]

[Resim: 2rnx4lu.gif]

[Resim: 2e3nxut.gif]

[Resim: 8zfhfm.gif]
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Damlacim ve Nurdan ablam, Jaejoong^umuzun dizisinden paylasimlar için çok tesekkürler. Opucuk Karizma kahramanimiz ortaligi yine kirip geçiriyor.Dilerim o gülümseme yüzünden eksik olmaz, ne onun ne de diger meleklerimizin.... Allahrazi

mehir (ismini bilmiyorum canim,kusura bakma) biricik sevdamin fotolari için çok çok çok tesekkürler. Opucuk Hepsi harika ötesi... Super Bu saç rengi çok yakisiyor yürek sizima... Içimin yaglari eridi resmen, bu fotolarda bir kez daha asik oldum karizma sevdama.. Kalp Kalp Kalp
(23-04-2010, Saat: 13:48)sark_gunesi yazdı: Damlacim ve Nurdan ablam, Jaejoong^umuzun dizisinden paylasimlar için çok tesekkürler. Opucuk Karizma kahramanimiz ortaligi yine kirip geçiriyor.Dilerim o gülümseme yüzünden eksik olmaz, ne onun ne de diger meleklerimizin.... Allahrazi
Rica ederim Seher'imOpucuk dileklerine katilmamak mümkün degil..Biricigime ve diger meleklerimize gülmek o kadar çok yakisiyorki..hep gülsünler hep mutlu olsunlar insallahBiggrin Hero'mKalp sevdicegim benim gözümde Dünyanin en güzel gülen adami zatenOpucukSarhos
Seni İstemek ;
(23-04-2010, Saat: 13:48)sark_gunesi yazdı: Damlacim ve Nurdan ablam, Jaejoong^umuzun dizisinden paylasimlar için çok tesekkürler. Opucuk Karizma kahramanimiz ortaligi yine kirip geçiriyor.Dilerim o gülümseme yüzünden eksik olmaz, ne onun ne de diger meleklerimizin.... Allahrazi

Rica ederim Seher..Opucuk
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Yunho...Kalp Yine çok karizmatik çikmis..Masum masum bakislari çok hos..Abaza
Paylastiginiz için tesekkürler..Onay
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi