yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 3- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
Japonya MTV Ödüllerinde 'En iyi grub videosu" ödülünü TVXQ kazandi..

Bu yil "MTV World Stage Video Music Awards Japan (WS VMAJ)" Mayisin 26.da aksam saat 6 da Yoyagi National Stadium'da yapilacak..

Ingilizcesi:

TVXQ Nominated For
'Best Group Video'
At MTV Japan Awards

TVXQ and Big Bang have been nominated for awards at the MTV World Stage Video Music Awards Japan (WS VMAJ).

According to MTV Japan, TVXQ's 'Share the World' has been nominated for 'Best Group Video' along with the works of other artistes such as the Backstreet Boys, Black Eyed Peas, and Japanese rock band Remio Romen (レミオロメン).

TVXQ has sold over one million copies of their most recent two singles and one best album in the first quarter of this year. But they announced a pause in their group activities in Japan earlier this month and many are uncertain as to whether all five members will attend this awards ceremony together.

This year's WS VMAJ will be held on May 29th at 6 p.m. at the Yoyogi National Stadium in Japan.
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Junsu'nun yeni sarkisi !

Junsu's Single- Kanashimi no Yukue !>

Ay ben cok begendim ya cok güzele benziyor..Sarkiyi okadar uzun dinleyemesekte güzel oldugu belli..Biggrin Galiba Japonyada yayinlanacak bir dizi veya filmin müzigi olacak..Smile Alkis
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Ay Damlam yine costurmusun..Allah senin ellerini yormasin emi Biggrin
Bu ne güzellik askim,bu ne sekerlik Herom Kalp,bu ne mahsumiyetlik kalbimin tek sahibi Kalp
Cok kilo verdin ve canim Aglaelsalla hasta olcan diye korkuyorum askim.Yanimda olsan seni ellerimle beslerim,pogaça,sarma ne varsa yapar beslerdim seni .. Opucuk
Muhtesem paylasimlarin için tesekkür ederim Damlam Biggrin Herom süper Opucuk Kalp
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
(22-04-2010, Saat: 9:50)ßadqiirL_o5 yazdı: Junsu'nun yeni sarkisi !

Junsu's Single- Kanashimi no Yukue !>

Ay ben cok begendim ya cok güzele benziyor..Sarkiyi okadar uzun dinleyemesekte güzel oldugu belli..Biggrin Galiba Japonyada yayinlanacak bir dizi veya filmin müzigi olacak..Smile Alkis
Konusmalardan her ne kadar pek duyulmasada sarki çok hos gerçekten..ee Asya'nin en güzel sesli adami söylerde güzel olmazmiBiggrin basarilar DBSK'min seker küpü..^^
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
(22-04-2010, Saat: 13:11)Seda-HyunJoonG yazdı: Ay Damlam yine costurmusun..Allah senin ellerini yormasin emi Biggrin
Bu ne güzellik askim,bu ne sekerlik Herom Kalp,bu ne mahsumiyetlik kalbimin tek sahibi Kalp
Cok kilo verdin ve canim Aglaelsalla hasta olcan diye korkuyorum askim.Yanimda olsan seni ellerimle beslerim,pogaça,sarma ne varsa yapar beslerdim seni .. Opucuk
Muhtesem paylasimlarin için tesekkür ederim Damlam Biggrin Herom süper Opucuk Kalp

Amin canim amin..Smile Tesekkür ederim...Opucuk
Bigeast____ ~ Cassiopeia

(22-04-2010, Saat: 14:51)sark_gunesi yazdı:
(22-04-2010, Saat: 9:42)ßadqiirL_o5 yazdı: Japonya MTV Ödüllerinde 'En iyi grub videosu" ödülünü TVXQ kazandi..

Bu yil "MTV World Stage Video Music Awards Japan (WS VMAJ)" Mayisin 26.da aksam saat 6 da Yoyagi National Stadium'da yapilacak..

Ingilizcesi:

TVXQ Nominated For
'Best Group Video'
At MTV Japan Awards

TVXQ and Big Bang have been nominated for awards at the MTV World Stage Video Music Awards Japan (WS VMAJ).

According to MTV Japan, TVXQ's 'Share the World' has been nominated for 'Best Group Video' along with the works of other artistes such as the Backstreet Boys, Black Eyed Peas, and Japanese rock band Remio Romen (レミオロメン).

TVXQ has sold over one million copies of their most recent two singles and one best album in the first quarter of this year. But they announced a pause in their group activities in Japan earlier this month and many are uncertain as to whether all five members will attend this awards ceremony together.

This year's WS VMAJ will be held on May 29th at 6 p.m. at the Yoyogi National Stadium in Japan.

<<Damlacim, burada TVXQ'nun o ödülü kazandigi yazmiyor.Big Bang ve TVXQ'nun o ödüle aday gösterildikleri fakat en güçlü adayin "Share The World" klipleri ile TVXQ oldugu yaziyor. Ödülü kimin kazanacagi 29 mayista yapilacak ödül töreninde belli olacak.
Ayrica son paragrafta da meleklerimizin grup çalismalarina ara vermeleri dolayisiyla ödül törenine birlikte katilip katilmayacaklarinin merak konusu oldugu yaziyor. Smile>>

Dogrudur canim...Biggrin
Ingilizcem okadar iyi degil hatta hic iyi degil..Biggrin
Bu yüzden anladigim kadarini yazmistim..
Yanlisimi düzelttigin icin tesekkür ederim..Opucuk
Bigeast____ ~ Cassiopeia

(21-04-2010, Saat: 21:55)^^my_hero^^ yazdı:
(21-04-2010, Saat: 21:40)ßadqiirL_o5 yazdı: JUNSU TOHOMOBILE

[Resim: 2006.jpg]

Junsu ötekiler kilo veriyor..sende tik yok masallah:img-hysterical: Allah istahini artirsin tatli YunuscumBiggrin tabi kardesi single çikardi ya keyfi yerinde seker küpümüzün..Biggrin

Aman Nurdan'im Kilo alsin diye dua ediyorum vallaha Allahrazi, cöp gibi kaldi ... Kilo falan vermesin, sonra perisan oluyor Karbeyaz'im ... Aglaelsalla
T h e r e ' s n o t o m o r r o w // ♡

Twitter
Sunao Ni Narenakute 2.Bölüm TanitimiKalp
Daha 2. bölümden su tipsiz kiza sarildin ya Jae JoongBan Allah'im ne olur daha beteri olmasinAglama

http://www.youtube.com/watch?v=BznhCA8Uu...r_embedded
Seni İstemek ;
Kore'nin ''En tatli'' ve ''En romantik'' 5 erkegi..

1. (Bi) Rain
2. Micky (TVXQ)Biggrin
3. Nichkhun (2PM)
4. G-Dragon (Big Bang)
5. Min-ho (SHINee)
Seni İstemek ;
(22-04-2010, Saat: 16:23)^^my_hero^^ yazdı: Kore'nin ''En tatli'' ve ''En romantik'' 5 erkegi..

1. (Bi) Rain
2. Micky (TVXQ)Biggrin
3. Nichkhun (2PM)
4. G-Dragon (Big Bang)
5. Min-ho (SHINee)

Ah birtanem 2.olmusKalp benim gözümde 1.sirada Opucuk Kore'nin en tatli en romantik oppasiOpucuk SaranghaeKalp ama aklima takilan birsey var hem katil bakisili siralmasinda 1. hem romantik siralamasinda ilk 5'te:img-hysterical:
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««
♥
Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi