20-04-2010, Saat: 22:53
Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ
|
DBSK Fan Club -Part 3- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
|
|
20-04-2010, Saat: 22:53
Bigeast____ ~ Cassiopeia
20-04-2010, Saat: 22:58
Ya bunlar hic yerinde durmazmi anam
![]() Daha dün gittiler..Ne aceleleri varda hemen döndüler.. Ben heralde böyle bir hayata katlanamazdim.. ![]() Ordan oraya hal felan kalmaz porsurdum.. ![]() Azicik öpüsüp,koklasip,hasret giderseydiniz Hero,Junsu ve Yuchunla.. Gidiyorsunuz madem güzel bir gelisme olsun dimi.. Ama oda yok...
Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ (20-04-2010, Saat: 22:50)ßadqiirL_o5 yazdı: Nurdan ablam resimler süper sagol..Rica ederim kuzucum ![]() (20-04-2010, Saat: 22:53)ßadqiirL_o5 yazdı:Ay benim masum güzelligim dagilmis yine o güzel saçlar Birak daginik kalsin bebegim sana hersey çok yakisiyor![]() (20-04-2010, Saat: 22:58)ßadqiirL_o5 yazdı: Ya bunlar hic yerinde durmazmi anamKeske canim..keske orda bir araya gelselerdide bizimde içimiz biraz olsun rahatlasaydi daha dün gittiler bugünde döndüler sanirim Changmin'in Jeju adasinda çekimleri vardi o yüzden dönmek zorundaydi..
(20-04-2010, Saat: 22:53)ßadqiirL_o5 yazdı: Askim askim... Bu saçlar farkli bir imaj katti ama yüzünün o muhtesem güzelligi hep ayni Resimler için tesekkürler Damla
The darkest nights produce the brightest stars. -Always keep the faith. TVXQ/JYJ (20-04-2010, Saat: 22:53)ßadqiirL_o5 yazdı:Içim depresti emi Damlam ![]() Askim nasilda masum çikmis,çok yorgun tabi,ah bir japonyadan yanima gelsen ben bebegim gör bak seni krallar gibi yasatirim ![]() Cok fena özledim seni Cok yorgun çikmis bu resimde,askimi çok çalistiriyolar..Evimin diregi,gözümün nuru,kalbimin tek sahibi,gel sen buraya ben senin yerinede çalisirim ![]() Sagol 'muhtesem' paylasimlarin için Damla'm süpersin
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky. Look how the Stars shine for you. And then, you'll know.. Hope is Endless ! (20-04-2010, Saat: 23:25)Seda-HyunJoonG yazdı:Rica ederim tatlim.. Heromun süperligi banada yansidi.. ![]() Sende süpersin..
Bigeast____ ~ Cassiopeia
21-04-2010, Saat: 0:19
Oy çok seker bitanesi yine
Nurdan ablam aman sadece sarilsin baska bir sey olmasinda Eniste feci karizma Evisu fotograflarinda Ellerinize saglik kizlar
My Love JJ <3<3<3<3<3 TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Bu Chang Min Jeju adasina çok sik gider oldu... Yoksa jejulu bir güzele mi kapildi ne? Korkmaya basladim vallahi...
Chang Min Lütfen sik sik oraya gitme... ![]() Bu arada Badgirl sen de mi Damla'sin ben de Damla'yim... Iki damla seklinde dbsk fana damlamisiz... Yeni farkettim.... Resimler için tesekkürler adasim
21-04-2010, Saat: 17:28
(21-04-2010, Saat: 14:26)Setsuna yazdı: Bu Chang Min Jeju adasina çok sik gider oldu... Yoksa jejulu bir güzele mi kapildi ne? Korkmaya basladim vallahi... Rica ederim adasim..![]() Changmin dizi cekimleri oldugu icin gidiyor heral Jeju'ya ama bi kizada tutulmus olabilir yakisikli cocuk.. ..Jeju'daki kizlarda rahat birakmaz Maximizi..
Bigeast____ ~ Cassiopeia
21-04-2010, Saat: 17:44
(Son Düzenleme: 21-04-2010, Saat: 17:48, Düzenleyen: Seda-HyunJoonG.)
B en bu kisilige
bayiliyorum.
Yeryüzüne gölge düşmüş olsa da;
Gözleri artık eskisi gibi gülmese de Herşey karanlığa gömülse de DBSK uğruna;DBSK aşkına Tüm gölgeleri dağıtır Gözlerine güneşi yerleştirir Karanlığı yok ederiz Biz CASSİOPEİA'yız Asla vazgeçmeyiz. ALWAYS KEEP THE FAİTH |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|