yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 3- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(19-04-2010, Saat: 17:05)ßadqiirL_o5 yazdı: Yunho Stalk Pics..Kalp

Yunho'm,liderim bakiyorum kaprileri giymissin..Biggrin

[Resim: 6949ky.jpg]
Micky'nin terliklerinden sonra Liderimde kapri sezonunu açtiBiggrin çok mutluyumHappy0064 bitiyorum liderin kaprilerineBiggrin ama hala bacagi sarili..henüz tam iyilesemedi sanirimAglaelsalla
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
(19-04-2010, Saat: 17:09)beyza_max yazdı:
(19-04-2010, Saat: 16:28)ßadqiirL_o5 yazdı: Farkli farkli resimler ancak birbirlerine cok benziyorlardi..Bu yüzden Hero'mun

yüz sekilleri belirgin olsun diye bunu yaptim..>

[Resim: 111111111111v.gif]

vay be ben bu gifi ilk gördügüm an dedim nasil yapmis süper olmus ..ellerine saglik canim..

sagol canim..Biggrin Hero'm mevzu olunca herseyi yaparim ben..Biggrin
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Yeni sayfamiz hayirli olsun.. Gozlukgulmek
Paylasimlar için tesekkürler Opucuk
Not_i 
Yeni fanimiz hayirli olsun...Hakikaten fan dayanmiyor bize..Happy0064 Yunho ve Changmin için çok üzülüyorum...Yazik çok üzgün görünüyorlar..Ayrica Yunho'da bir türlü iyilesemedi...Aglama

Bu arada sormak istedigim birsey var...Acaba Mirotic'in sözlerini kim yazdi bilen var mi? Durtuk
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Aynen ya dayanmiyor fan..Biggrin
Yeni fanimiz hayirli olsun..AlkisSuper
[Resim: thskk.gif]
Bizler Cassiopeiayiz..
Yeryüzü Tersine De Dönse..
Gökyüzü Daima Siyah Olsa Bile Herzaman Yapacak Birseyimiz Olur...

[DBSK Aşkına..Turkish Cassiopeia]
2.ci fanimiz yok pardon 3.cü fanimiz hayirli olsun ne diyeyim fan dayanmiyor bize ne biçim Cassi'yiz iste xD Bakalim bu fan ne zamana kadar dayanicak :atkilinc:
Ne diyeyim daha yeni açildi masallah resimler arka arkaya geliyor agzim :O böyle açikkaliyor hele Heromunkiler Kalp ayri bir mesele,yazmaya degmez baslayinca duramiyorum sonra Opucuk Ama dehset resimler askim ya,futbolu ben sana ögretirim gel sen bana..
Liderimizde baslamis kaprilere burda vardir kesin bulsam alicam artik,Micky enisteminde terliklerini bulmam gerek Durtuk

Ne diyeyim muhtesem Cassiler ellerinize,emeginize,yüreklerinize,klavylerenize saglik..
Özellikle sen Damla ( adin bu sanirim ) Heromun Kalp resimleri ile costuruyorsun ya beni allahta seni costursun Biggrin
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !

Junsu Jaejoong ve Yoochun 3lü bir bütün olmustur.

3 üde avexle yeni bir kontrat imzalayip aktivitelerine öyle devam etmeye karar vermis.
3lü birligini dome de yapilacak olan bi thanksmeeting de gösterecekmis.

http://rhythmzone.net/jyj/

tarihler-

6/5(Sat)- starts16:00/ends:18:00 (planned)
Kyou Sera Dome Osaka

6/6(Sun)- starts14:00/ends:16:00 (planned)
Kyou Sera Dome Osaka

6/12(Sat)- starts16:00/ends:18:00 (planned)
Tokyo Dome

6/13(Sun)- starts16:00/ends:18:00 (planned)
Tokyo Dome
(19-04-2010, Saat: 14:50)ßadqiirL_o5 yazdı:
(19-04-2010, Saat: 14:48)ßadqiirL_o5 yazdı: Devami>
Gimpo Havaalani..! (Yunho ve Changmin) Kalp
[Resim: 1960g.jpg]
Su resmine baktigimda icim ciz etti ya..
Nasilda duruyor öyle hüzünlü hüzünlü..Yüzü solgun,zayiflamis..:img-cray::img-cray:
Aglayasim geldi ya..:img-cray:

Askim off üzgün durma moralim 0 ra düsüyor hatta eksilere Aglama Yaa ayrilmayin lütfen Hero enistem kap sunlari ancak siz isterseniz birlesebilrisiniz Aglama Of cidden moralim bu aralar çok bozuk ne yapacagimi bilmiyorum Aglama Neyse daha fazla göl yapmayim fani Aglaelsalla
Bakmakla görülseydi her şey...
Bu gönül neye yarardı...
(19-04-2010, Saat: 20:10)Seda-HyunJoonG yazdı: 2.ci fanimiz yok pardon 3.cü fanimiz hayirli olsun ne diyeyim fan dayanmiyor bize ne biçim Cassi'yiz iste xD Bakalim bu fan ne zamana kadar dayanicak :atkilinc:
Ne diyeyim daha yeni açildi masallah resimler arka arkaya geliyor agzim :O böyle açikkaliyor hele Heromunkiler Kalp ayri bir mesele,yazmaya degmez baslayinca duramiyorum sonra Opucuk Ama dehset resimler askim ya,futbolu ben sana ögretirim gel sen bana..
Liderimizde baslamis kaprilere burda vardir kesin bulsam alicam artik,Micky enisteminde terliklerini bulmam gerek Durtuk

Ne diyeyim muhtesem Cassiler ellerinize,emeginize,yüreklerinize,klavylerenize saglik..
Özellikle sen Damla ( adin bu sanirim ) Heromun Kalp resimleri ile costuruyorsun ya beni allahta seni costursun Biggrin
Biggrin Evet Damla canim..Biggrin
Ne demek benim icin zevk hem yükleme isini yaparkan hem bu fotograglari ararken ve bakarken hepsinde ayri ayri cosuyorum ben..Biggrin
Bigeast____ ~ Cassiopeia

(19-04-2010, Saat: 20:23)mehir yazdı:
(19-04-2010, Saat: 14:50)ßadqiirL_o5 yazdı:
(19-04-2010, Saat: 14:48)ßadqiirL_o5 yazdı: Devami>
Gimpo Havaalani..! (Yunho ve Changmin) Kalp
[Resim: 1960g.jpg]
Su resmine baktigimda icim ciz etti ya..
Nasilda duruyor öyle hüzünlü hüzünlü..Yüzü solgun,zayiflamis..:img-cray:
Aglayasim geldi ya..

Askim off üzgün durma moralim 0 ra düsüyor hatta eksilere Aglama Yaa ayrilmayin lütfen Hero enistem kap sunlari ancak siz isterseniz birlesebilrisiniz Of cidden moralim bu aralar çok bozuk ne yapacagimi bilmiyorum Aglama Neyse daha fazla göl yapmayim fani

Agalama Rümeysa'm...Opucuk
Japonya'ya varmistirlar heral simdi..Biggrin
Inaniyorum ben güzel seyler olucak insallah..Smile
Onlar bi yolunu bulurlar..Opucuk
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi