Resimler çok güzel.Ellerine emegine saglik Nurdan*m
Bu ara da Yunhom birtanem ya hiç dikkat etmiyorsun ki kendine askim
Beni çagirdi zaten gel askim yürüyemiyorum sen yanimda ol bana yemek hazirlarsin bakarsin hemen iyilesirim dedi.Bende askimin yanina gidicem..Bana ihtiyaci var kuzucugumun..Oy kurban oldugum yarim bensiz yapamaz hiç tabi bende onsuz.. Minik kalp hirsizim,tek gerçegim melek yüzlü mis kokulu yarim Bekle askim esin geliyor
Yesim*m hosgeldin canim merak etme enisten benimle olcak kuzum
"It has been decided that JunSu, JeJung and YuChun will form a new unit!
The new unit will be working under the management and the contract with avex management company.
Moreover, in order to show their gratitude to fans, it has also been decided that the 3 of them will be performing at Dome events as a new unit."
Junsu,Jaejoong ve Yoochun'un yeni bir birim olusturmasina karar verildi. Bu yeni birim AVEX'i yönetimi ve kontrati altinda çalisacak.
Ayrica 3ünün hayranlarina sükranlarini göstermek için Tokyo Dome'da bir performans yapmasina karar verildi.
Haziranin 5i ve 6sinda Kyou Sera Dome Osaka'da ayni ayin 12 ve 13nde Tokyo Dome'da performanslari olacakmis
The new unit will be working under the management and the contract with avex management company.
Moreover, in order to show their gratitude to fans, it has also been decided that the 3 of them will be performing at Dome events as a new unit."
Junsu,Jaejoong ve Yoochun'un yeni bir birim olusturmasina karar verildi. Bu yeni birim AVEX'i yönetimi ve kontrati altinda çalisacak.
Ayrica 3ünün hayranlarina sükranlarini göstermek için Tokyo Dome'da bir performans yapmasina karar verildi.
Haziranin 5i ve 6sinda Kyou Sera Dome Osaka'da ayni ayin 12 ve 13nde Tokyo Dome'da performanslari olacakmis
Ne sadece 3mü digerlerine noldu niye ayri gayrilar
Sadece 3ümü..bunu bize yapmayin ya..hep aklima gelenler basima gelmek zorundami Yunho ve Changmin olmadan..Liderimiz ve bebegimiz olmadan..DBSK olurmu.. off bu haberler yüzünden yakin zamanda hastanelik olmazsam iyidir ne diyim ne tepki veriyim sasirdim valla..yapabildigimiz tek sey dua etmek..elimizden daha fazlasi gelse keske..Dünyanin en muhtesem 5lisi..bizi kendinizden mahrum birakmayin..:img-cray:
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !