yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
Sana söyle anlatayayim önceden Nurdan ablaminda anlattigi gibi Japonya'da da aktiviteleri durdurulunca dagildi dedikodulari çikti ancak ayrilmadilar simdi solo performanslari için çalisiyorlar. Dava bitene kadar böyle devam edecek gibi görünüyor ancak DBSK ayrilmadi ayrilmayacaklarda Onay

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
(11-04-2010, Saat: 21:33)TIFA yazdı: Sana söyle anlatayayim önceden Nurdan ablaminda anlattigi gibi Japonya'da da aktiviteleri durdurulunca dagildi dedikodulari çikti ancak ayrilmadilar simdi solo performanslari için çalisiyorlar. Dava bitene kadar böyle devam edecek gibi görünüyor ancak DBSK ayrilmadi ayrilmayacaklarda Onay

Iste bunu duymak istiyordum..Allahrazi
Tesekkürler Opucuk
(11-04-2010, Saat: 21:35)_Merve_Goong yazdı:
(11-04-2010, Saat: 21:33)TIFA yazdı: Sana söyle anlatayayim önceden Nurdan ablaminda anlattigi gibi Japonya'da da aktiviteleri durdurulunca dagildi dedikodulari çikti ancak ayrilmadilar simdi solo performanslari için çalisiyorlar. Dava bitene kadar böyle devam edecek gibi görünüyor ancak DBSK ayrilmadi ayrilmayacaklarda Onay

Tesekkürler Opucuk

SM en yakin zamanda bat hep senin yüzünden bu olaylar Ofkeli
Onay Önemli degil Opucuk

My Love JJ <3<3<3<3<3
(11-04-2010, Saat: 21:38)TIFA yazdı:

Tesekkürler Opucuk

Onay Önemli degil Opucuk

SM batarsa bir çok grup kapanir ama Sarhos
Özelliklede f(x) Aglaelsalla
(11-04-2010, Saat: 21:40)_Merve_Goong yazdı:
(11-04-2010, Saat: 21:38)TIFA yazdı:

Tesekkürler Opucuk

Onay Önemli degil Opucuk

SM batarsa bir çok grup kapanir ama Sarhos
Özelliklede f(x) Aglaelsalla

Onlarda baska sirketler ile çalisirlar illaki SM'mi baska birsüü sirket var... Hem belki yakinda diger gruplarda da böyle problemler çikabilir SM bu ne yaptigi belli olmuyor Ofkeli

My Love JJ <3<3<3<3<3
(11-04-2010, Saat: 21:42)TIFA yazdı: Onlarda baska sirketler ile çalisirlar illaki SM'mi baska birsüü sirket var... Hem belki yakinda diger gruplarda da böyle problemler çikabilir SM bu ne yaptigi belli olmuyor Ofkeli

Haklisin....Super Junior'uda karistirdi zaten..Aglaelsalla
KizginKizgin
Hadi millet toparlanin J.Tune Entertainment 'e ... :atkilinc: :atkilinc:
Rain basimizda olursa hersey daha iyi olacaktir Onay Biggrin
Resimler için tesekkürler canim Biggrin Yoochun'a koptum ya Biggrin nasil bir surat ifadesidir o Biggrin:img-hysterical:
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Bu da benden olsun o zaman, azicik nesemizi bulalim Biggrin Biggrin

[Resim: mayssayfatasla.gif]
Bir flim tanitimi bir binanin üstüne ancak bu kadarmi yakisir Biggrin Tabi o tanitimda birtanem olursa öyle bir yakisir ki Kalp Abaza Askimin oynayacagi flimin tanitim afisini Japonya'daki bu binaya yapistirmislar Onay

[Resim: 33w8x94.jpg]
[Resim: 25up5dx.jpg]

Orada olupta bu afisi görmek vardi Aglaelsalla Hatta direkt gidip o afisi almak var Biggrin

My Love JJ <3<3<3<3<3
(12-04-2010, Saat: 11:35)Setsuna yazdı: Bu da benden olsun o zaman, azicik nesemizi bulalim Biggrin Biggrin

[Resim: mayssayfatasla.gif]

Çok güzel olmus...Gerçekten nese verici...:img-hysterical: Micky'de olunca..Abaza
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi