yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
[Resim: e5rc4l.jpg]

[Resim: dbnr5l.jpg]

[Resim: c4acf1f1613a2598a50f525.jpg]

[Resim: 26152287.jpg]

[Resim: 2uzcsp4.jpg]
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Bizim changmin'mize bakin siz..Smile

[Resim: 148b.jpg]
Bigeast____ ~ Cassiopeia

[Resim: 6663h.jpg]

[Resim: 6664.jpg]

[Resim: 6665.jpg]
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Resimler için tesekkürler...Hepsi ayri güzel...Masallah...Opucuk Ayrica Junsu'nun yanindaki kizda çok ....Igrenc Gece görsem korkarim yani...:kizgin2:
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Yeni haberler geliyor gelmesine de açikçasi ben çok da umut vrici bulmuyorum, iki parça halinde devam edecek aktivite bir türlü beni mutlu edemiyor... Yine de çalismalarini desteklemekten baska sansim yok Smile
Resimler için tesekkürler.
Kim Hyun Joong 
Lee Min Ho & Le Jun Ki & Jang Geun Suk & Kim Jeong Hoon ve diğerleri
Ya benim ekledigim resimler nereye gitti 1 saat önce eklemistim heronun resimlerniAglama
[Ours' not fake!]

İmza ebatı kurallara uymadığı için silinmiştir.
(11-04-2010, Saat: 17:50)Setsuna yazdı: Yeni haberler geliyor gelmesine de açikçasi ben çok da umut vrici bulmuyorum, iki parça halinde devam edecek aktivite bir türlü beni mutlu edemiyor... Yine de çalismalarini desteklemekten baska sansim yok Smile

Benim için de ayni seyler geçerli ablacim. Fana bakiyorum ama videolara, resimlere, yeni haberlere hiç yorum yapasim gelmiyor. DBSK'mizi tekrardan tek parça halinde görecegimiz günleri beklemekten ve çalismalarini desteklemekten baska yapacak bir sey yok gerçekten.

(11-04-2010, Saat: 20:07)yagmur hwa yazdı: Ya benim ekledigim resimler nereye gitti 1 saat önce eklemistim heronun resimlerniAglama

Eklediginiz resimlerde küçültme banti bulunuyordu, bu yüzden silindi. Resimleri eklerken 640*480 olmasina dikkat edin lütfen. Aksi halde resimleriniz silinecektir!
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade
Arkadaslar farkli farkli haberler yazildi anlayamadim..Sarhos
Kimi sadece Kore'de ayrildiklarini söylüyor kimi tamemen ayrildiklarini söylüyorlar.. Aglaelsalla
Açiklama yaparmisiniz ?? :atkilinc:
(11-04-2010, Saat: 20:39)chae-kyung yazdı:
(11-04-2010, Saat: 17:50)Setsuna yazdı: Yeni haberler geliyor gelmesine de açikçasi ben çok da umut vrici bulmuyorum, iki parça halinde devam edecek aktivite bir türlü beni mutlu edemiyor... Yine de çalismalarini desteklemekten baska sansim yok Smile

Benim için de ayni seyler geçerli ablacim. Fana bakiyorum ama videolara, resimlere, yeni haberlere hiç yorum yapasim gelmiyor. DBSK'mizi tekrardan tek parça halinde görecegimiz günleri beklemekten ve çalismalarini desteklemekten baska yapacak bir sey yok gerçekten.
Aynen Isram bende hergün takip ediyorum fani ama yeni haber felan bir degisklik yok ..Ama meleklerimiz bizde dua ve bol bol destek istiyolar,sadece bunu yapabiliriz,uzakta olsak bile onlarin yalniz olmadigini kanitlamamiz gerek ..Onlar ne zaman tekrar 5'i bir arada olcak iste bizde yeniden dogmus gibi olcaz,çünki onlar 1,2,3 degil 5'i bir mükemmeller ve dünya alem biliyor,bilmeyendede örenegin SME Ofkeli ögreticez ..
Hwaiting Alkis
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi