yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(04-04-2010, Saat: 18:55)witch-hag yazdı: TVXQ debuted in 2005 in Japan, in 2008 and 2009 they managed to have two consecutive years participation in NHK’s festival, and the members are getting even more popularity among the young generation, along with many more fans all across Asia. One of the member Jejung has been focused on solo activities as he is already scheduled to appear in Fuji TV drama series starting this month.

TVXQ Japonya'da 2005'te çikislarini yaptilar, 2008 ve 2009 da üst üste NHK festivaline katildilar, ve Asya'nin ötesindekilerle birlikte üyelerin genç nesil arasindaki popülerligi gittikçe artiyor. Üyelerden biri Jaejoong bu ay baslayacak olan Fuji TV dramasiyla solo aktivitelerine odaklandi.

Ah askim benim napsin oda soloya basvurdu Aglaelsalla Of ya ne güzel beraber proje yapcaklardi Aglaelsalla Umarim çabucak biter bu olay Aglaelsalla Ellerine saglik canim çeviriler için çok sagol Opucuk

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Yapilan bir açiklama sonucu TVXQnun ayrilmasi gibi bir konudan söz edilmezmis!

The reason of this is known to be because of the contract dispute between their Korean company and the 3 members, and after a conference made between the 5 of them and the officials from both Japan and Korea, they have come to a decision to suspend their activities. Because the cause is definitely not that the members hate each other. I want them to do well with their solo activities, and I want to wait believing that the 5 of them to come back with great success and smiles on their faces.

credit: dkpopnews

Grup SM Adli sirkete açtigi davadan sonra Kore ve Japon yetkililer ile toplanarak bir süre Aktiviteleri erteleme karari aldi. Bunun nedeni üyeler arasinda olan bir anlasmazlik veya kavga degil, sadece üyelerin solo akrtivitelerine konsantre olabilmeleri ve solo aktivitelerine yogunlasmalari gerektiginden dolayi böyle bir karara varildi. Yetkililer DBSKnin güler yüzle yine güzel çalismalara atilacagini umuyor.

----------

Bunu bizde umuyor ve herseyden çok istiyoruz Aglaelsalla Sarhos
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
(04-04-2010, Saat: 19:29)Cheko yazdı: Yapilan bir açiklama sonucu TVXQnun ayrilmasi gibi bir konudan söz edilmezmis!

The reason of this is known to be because of the contract dispute between their Korean company and the 3 members, and after a conference made between the 5 of them and the officials from both Japan and Korea, they have come to a decision to suspend their activities. Because the cause is definitely not that the members hate each other. I want them to do well with their solo activities, and I want to wait believing that the 5 of them to come back with great success and smiles on their faces.

Grup SM Adli sirkete açtigi davadan sonra Kore ve Japon yetkililer ile toplanarak bir süre Aktiviteleri erteleme karari aldi. Bunun nedeni üyeler arasinda olan bir anlasmazlik veya kavga degil, sadece üyelerin solo akrtivitelerine konsantre olabilmeleri ve solo aktivitelerine yogunlasmalari gerektiginden dolayi böyle bir karara varildi. Yetkililer DBSKnin güler yüzle yine güzel çalismalara atilacagini umuyor.

----------

Hepimiz bunu gönülden diliyoruzDurtuk biz bir aileyiz kolay kolay dagilmayiz ne tür zorluklar çiksa bile dimdik ayakta durucaz bütün kötü seylere karsi tek bir yürek olucaz:atkilinc: asla destegimizden vazgeçmicez her zaman Cassilerin yaninda Dbsk:atkilinc:
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
(04-04-2010, Saat: 19:02)witch-hag yazdı:
(04-04-2010, Saat: 18:29)beyza_max yazdı: Max Matsuura 3:30am Twitter Update
Whether they do solo activities or activities as a unit, I wish that Avex can be their management in Japan. I wonder if the Korean side will permit it......

Things that will be better if you know, things that won't hurt you if you don't know, one day, I wish to let all of you know...

Source: [max's twitter]
Translation credits: [email protected]
Shared by: tohosomnia.net

kizlar allah askina çevirin yalvariyorum size

Ister solo olsun ister birlikte TVXQ'nun Japonya faaliyetlerini destekleyenin AVEX sirketi olmasini diliyorum. Kore tarafi buna izin verir mi merak ediyorum.

Bilseniz daha iyi olacak seyler, bilmediginiz takdirde sizi incitmeyecek olan seyler, bir gün hepinizin ögrenmesini diliyorum...

Max Matsuura bunun pesine ölmeden önce mutlaka anlatacagi seyler oldugunu da söyledi.

Bunun ne oldugunu çok merak ediyorum. Bir sirket CEO sunun bile konusmasinin yasaklandigi ve onun vicdanini bu kadar rahatsiz eden olay ne gerçekten çok merak ediyorum. Ama söyledigi gibi bilsek mi daha iyi yoksa bilmesek mi karar veremiyorum....

Olaylar bildigimizden de karmasik, sektör acimasiz... Ne kadar solo aktivite vs bahane edilse de, umarim sonu kötü olmaz... SM Uyari Igrenc
(04-04-2010, Saat: 20:23)Setsuna yazdı:
(04-04-2010, Saat: 19:02)witch-hag yazdı: Ister solo olsun ister birlikte TVXQ'nun Japonya faaliyetlerini destekleyenin AVEX sirketi olmasini diliyorum. Kore tarafi buna izin verir mi merak ediyorum.

Bilseniz daha iyi olacak seyler, bilmediginiz takdirde sizi incitmeyecek olan seyler, bir gün hepinizin ögrenmesini diliyorum...

Max Matsuura bunun pesine ölmeden önce mutlaka anlatacagi seyler oldugunu da söyledi.

Bunun ne oldugunu çok merak ediyorum. Bir sirket CEO sunun bile konusmasinin yasaklandigi ve onun vicdanini bu kadar rahatsiz eden olay ne gerçekten çok merak ediyorum. Ama söyledigi gibi bilsek mi daha iyi yoksa bilmesek mi karar veremiyorum....

Olaylar bildigimizden de karmasik, sektör acimasiz... Ne kadar solo aktivite vs bahane edilse de, umarim sonu kötü olmaz... SM Uyari Igrenc

Bu olaylar beni korkutuyor açikçasi Aglaelsalla Saklan
Some of you may remember me...
(04-04-2010, Saat: 19:29)Cheko yazdı: Yapilan bir açiklama sonucu TVXQnun ayrilmasi gibi bir konudan söz edilmezmis!

----------

DBSK bir bütün asla ayrilamaz bu yüzden ne kadar ugrassalarda bosuna ayiramayacaklar bizim meleklerimizi :atkilinc: Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
(04-04-2010, Saat: 19:02)witch-hag yazdı:
(04-04-2010, Saat: 18:29)beyza_max yazdı: Max Matsuura 3:30am Twitter Update
Whether they do solo activities or activities as a unit, I wish that Avex can be their management in Japan. I wonder if the Korean side will permit it......

Things that will be better if you know, things that won't hurt you if you don't know, one day, I wish to let all of you know...

Source: [max's twitter]
Translation credits: [email protected]
Shared by: tohosomnia.net

kizlar allah askina çevirin yalvariyorum size

Ister solo olsun ister birlikte TVXQ'nun Japonya faaliyetlerini destekleyenin AVEX sirketi olmasini diliyorum. Kore tarafi buna izin verir mi merak ediyorum.

Kizlar çok merak ediyorum o adam ne gizliyor . :S Ya söylesin ne biliyorsa ..
(04-04-2010, Saat: 20:26)eli yazdı:
(04-04-2010, Saat: 19:02)witch-hag yazdı: Ister solo olsun ister birlikte TVXQ'nun Japonya faaliyetlerini destekleyenin AVEX sirketi olmasini diliyorum. Kore tarafi buna izin verir mi merak ediyorum.

Bu olaylar beni korkutuyor açikçasi Aglaelsalla Saklan

Valla benide korkutuyor..ne entirikalar dönüyor...kötü birsey olmasaydi saklamazdilar zaten Ban
Arkadaslar buyrun kardeslerimizin tepkisi... Ilk önce orjinal korece metini ekliyorum, ardindan orjinaline sadik kalinarak yazilmis Ingilizcesini Smile Fazla Ingilizce bilmenize gerek yok Sm'in rezaleterini sirasiyla anlatmis zaten... Naverde dolasirken bu gibi faaliyetleri görmek içimi rahatlatti dogrusu...Bastirin Cassiler her sey yoluna girecek Onay

[Resim: tvxqlove1.gif]

[Resim: tvxqlove2.gif]
(04-04-2010, Saat: 20:53)Setsuna yazdı: Arkadaslar buyrun kardeslerimizin tepkisi... Ilk önce orjinal korece metini ekliyorum, ardindan orjinaline sadik kalinarak yazilmis Ingilizcesini Smile Fazla Ingilizce bilmenize gerek yok Sm'in rezaleterini sirasiyla anlatmis zaten... Naverde dolasirken bu gibi faaliyetleri görmek içimi rahatlatti dogrusu...Bastirin Cassiler her sey yoluna girecek Onay

[Resim: tvxqlove1.gif]

[Resim: tvxqlove2.gif]

Iste ben Cassiopeia Gücü diye buna derim, yürüyün kim tutar sizi ... Opucuk :atkilinc:

Böyle iki yüzlü bir sirket daha görmedim ben ya, ne kadar asagilayici davranislarda bulunmuslar, insallah bu yaptiklari onlara geri dönerde, belki biraz olsun adam olurlar Ofkeli
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi