03-04-2010, Saat: 18:59
off ya habere gerçekten çok sasirdim.Allah bilir benim canlarim ne kadar üzülmüslerdir :img-cray: SM batarsin insallah

DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
|
03-04-2010, Saat: 18:59
off ya habere gerçekten çok sasirdim.Allah bilir benim canlarim ne kadar üzülmüslerdir :img-cray: SM batarsin insallah
![]() ![]()
03-04-2010, Saat: 19:04
Sok oldum ya keske haber dogru olmasa
![]() ![]() ![]() ![]() No wonder, we are team of dream!
seni seviyorum -özgü ehe
»» TVXQ! «« ♥ Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
03-04-2010, Saat: 19:09
Cassiler DBSKmizi yanliz birakmaz asla, gerekirse önce de oldugu gibi SM yine protesto edilir ki umarim bu sefer insallah batarlar ... SM'in Cassilerin güçünden haberi yok galiba, Cassiler o SM'i yerle bir eder ... Kimle ugrastiklarini anlamadilar galiba hâlâ ...
![]() ![]()
03-04-2010, Saat: 20:08
Insallah SM batar ya Allah belalarini versin
![]() ![]() ![]() Bizim DBSK'miz hiçbir zaman ama hiçbir zaman ayrilmayacak onlar da günlerini görecek ![]() ![]()
03-04-2010, Saat: 20:25
Üzüldüm bu habere...Gicik sirket kiskandi basarilarini galiba...
![]() ![]() DBSK üzülmeyin siz...Japonya falan....Gelin Türkiye'ye...Size özel sirket bile kurariz biz yaa...Cassi kardesligi var isin içinde... ![]() ♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin I'm Proud To Be Cassiopeia!
03-04-2010, Saat: 20:41
Off nedir bu ya..Ne istiyorlar güzelim grubtan anlamiyorum ki..! Biz üzülüyoruz ama onlar icin daha zor olmustur..:img-cray: Insallah hersey biran önce onlar icinde biz hayranlari icinde yoluna girer..
Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ
03-04-2010, Saat: 21:14
(03-04-2010, Saat: 17:14)Setsuna yazdı: Sinavlarim yüzünden bir gün fana giremedim..ve suan duyabilecegim en kötü haberle karsilastim..sok olmus durumdayim..elimden aglamaktan ve dua etmekten baska hiçbirsey gelmiyor:img-cray: Kore'den sonra Japonya'da da hersey durdu demek..oysa o kadar umutluydumki yaz gelse en azindan Japonya'daki konserlerine devam ederler 5 melegi tekrar ayni sahnede görürüz diye düsünüyordum..simdi su duruma bak:img-cray: Ne istiyorlar bizim meleklerimizden..onlari bir arada görme hakkimizi nasil elimizden alirlar..buna ne haklari var:img-cray: tek suçumuz onlari sevmek ve onlara destek olmaksa..ve sirf bu yüzden cezalandiriliyorsak..Malum sirketler ellerinden geleni ardlarina koymasinlar..Çünkü her ne sartta olursa olsun Biz onlari sevmeye ve desteklemeye devam edicez..Onlar her sartta Cassiopeialarina isik saçmaya devam edicekler..!!!
03-04-2010, Saat: 21:22
(03-04-2010, Saat: 21:14)^^my_hero^^ yazdı: Sinavlarim yüzünden bir gün fana giremedim..ve suan duyabilecegim en kötü haberle karsilastim..sok olmus durumdayim..elimden aglamaktan ve dua etmekten baska hiçbirsey gelmiyor:img-cray: Kore'den sonra Japonya'da da hersey durdu demek..oysa o kadar umutluydumki yaz gelse en azindan Japonya'daki konserlerine devam ederler 5 melegi tekrar ayni sahnede görürüz diye düsünüyordum..simdi su duruma bak:img-cray: Ne istiyorlar bizim meleklerimizden..onlari bir arada görme hakkimizi nasil elimizden alirlar..buna ne haklari var:img-cray: tek suçumuz onlari sevmek ve onlara destek olmaksa..ve sirf bu yüzden cezalandiriliyorsak..Malum sirketler ellerinden geleni ardlarina koymasinlar..Çünkü her ne sartta olursa olsun Biz onlari sevmeye ve desteklemeye devam edicez..Onlar her sartta Cassiopeialarina isik saçmaya devam edicekler..!!! Seninle ayni düsünceleri paylasiyorum canim..Bütün Dbsk sevenler cok üzüldü.Güzel bir gün gecirmistim ancak haberi okudugum an yikildim. En kötüsü onlar icin dua etmekten yapabilecegimiz bir sey yok.Benim icimde bu kötü haberlere ragmen bir umut var.Dbsk grubu dagilamaz dagilmaz ! Zaten biz hayranlarida bir sekilde buna izin vermeyiz ! :img-cray: Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ
Çok tatli canim benim
![]() ![]() ![]() ![]() My Love JJ <3<3<3<3<3 TVXQ and JYJ Forever OT5 ~ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|