yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
jusu opsxD

Jaejoong xD

herocuk yilani öpüyor xD

DBSK Why did i fall in love with you(bunlar melek)Durtuk
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««
♥
Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Ayy Hero yilani ne öpüyosun ya isirirsa görürsün gününü ama Abaza Tesekkürler canim Biggrin

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Asyanin en iyi grubu oldugunu gösterdilerOnay
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««
♥
Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
bayildim süpermis su sondaki sarki, bu arada sondaki sarkiyi izlerken junsu ve heroda ayni dövmeden oldugunu fark ettim acaba digerlerindede var mi?
oyy junsu^m süper çikmis Opucuk bu arada seside süper kiyamam birde nasil basini vuruyor Aglama junsumun karizmasi yerlerde :img-cray:
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
(17-01-2010, Saat: 21:26)watashi wa ipek yazdı: bayildim süpermis su sondaki sarki, bu arada sondaki sarkiyi izlerken junsu ve heroda ayni dövmeden oldugunu fark ettim acaba digerlerindede var mi?
oyy junsu^m süper çikmis Opucuk bu arada seside süper kiyamam birde nasil basini vuruyor Aglama junsumun karizmasi yerlerde :img-cray:

Ben Junsu'da dövme yok diye biliyorumDurtuk
vav süper animeler harika elifim tesekkürler Opucuk
arkadaslar DATING ON EARTH tin türkçe çevirisi ne alemde... merakla bekliyorum... ne zaman eklenir aceba?
[Resim: 33cwzn7.jpg]
[Resim: wallwensoo03.th.jpg]
Bir de bu arada korefans 2009 awards imzasinda neden DBSK yok..orada ise yaramaz bir sürü kisi var ama dbsk yok niye?? bunu neye göre belirlediler...
[Resim: 33cwzn7.jpg]
[Resim: wallwensoo03.th.jpg]
(18-01-2010, Saat: 0:43)amalist yazdı:
(17-01-2010, Saat: 21:26)watashi wa ipek yazdı: bayildim süpermis su sondaki sarki, bu arada sondaki sarkiyi izlerken junsu ve heroda ayni dövmeden oldugunu fark ettim acaba digerlerindede var mi?

Ben Junsu'da dövme yok diye biliyorumDurtuk
Arkadaslar videolar çok güzel çok tesekürler..Biggrin
Muhtesemler her zamanki gibi ..Heromda öyle Kalp
Junsu'nun dövmesi yok canim geçici dövme onlar Smile
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
http://www.youtube.com/watch?v=N7b8njQ9EGk
arkadaslar bu videodaki 2:50 de çalan sarki dbsk nin hangi sarkisi bilen varmi ne olur yardim edin bulamadim sarkiyi
DBSK Fan Club
Kim Jeong Hoon Fan Kulübü

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi