yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
Gerçek degildir insallah.. O nasil örümcek öyle .. Tirsinççç Biggrin
Ama klip çok güzel. Max yine çok tatli Opucuk
(16-01-2010, Saat: 5:18)eli yazdı:
(15-01-2010, Saat: 22:51)Setsuna yazdı: Evet Sevgili Cassi arkadaslarim Beyza'nin destegi ile artik Break Out! Dailymotion'da...Sizler için upload ettim arti, indrimek isteyen olur diye indirmek isteyenler için de upload ettim haydi bakalim ister izleyin ister indirin!! Keyfinize bakin! Sarhos

Break Out Izlemek için TIKLA!!

Break Out Indirmek Için TIKLA!

Ahh Damla'm çok tesekkürler klip için Opucuk
Güzel olmusta biraz korkutucu ya liderin eline örümcek aldigini görünce nasil çiglik attim anlatamam (örümcek = en korktugum sey Biggrin). Tamam belki sahte ama ben korktum ya Saklan

Muhtesemsin Damla Abla'm, klibi çok aradim indirmek için, sayende buldum. Opucuk
Fadime'm bende örümcekten çok korkarim, ama o sahneye bir anlam yüklemis olmalilar diye düsündüm. Liderimizin eline örümcek geliyor, sonra birden kayboluyor falan...
Bir de Junsu'mu yaslandirmislar, ilk gördügümde çok sasirdim, aa bu Junsu mu, dedim. Yaslaninca bile karizmatik duruyor askim. Kalp Break Out diyor, zaten orada eriyorum tamamen. Sarhos
EXO ♥
"Love Me Right"
>> Baekhyun ♥ <<

♔ hook blade
(16-01-2010, Saat: 17:48)chae-kyung yazdı:
(15-01-2010, Saat: 22:51)Setsuna yazdı: Evet Sevgili Cassi arkadaslarim Beyza'nin destegi ile artik Break Out! Dailymotion'da...Sizler için upload ettim arti, indrimek isteyen olur diye indirmek isteyenler için de upload ettim haydi bakalim ister izleyin ister indirin!! Keyfinize bakin! Sarhos

Güzel olmusta biraz korkutucu ya liderin eline örümcek aldigini görünce nasil çiglik attim anlatamam (örümcek = en korktugum sey Biggrin). Tamam belki sahte ama ben korktum ya Saklan

Muhtesemsin Damla Abla'm, klibi çok aradim indirmek için, sayende buldum. Opucuk
Fadime'm bende örümcekten çok korkarim, ama o sahneye bir anlam yüklemis olmalilar diye düsündüm. Liderimizin eline örümcek geliyor, sonra birden kayboluyor falan...
Bir de Junsu'mu yaslandirmislar, ilk gördügümde çok sasirdim, aa bu Junsu mu, dedim. Yaslaninca bile karizmatik duruyor askim. Kalp Break Out diyor, zaten orada eriyorum tamamen. Sarhos

Ne demek rica ederim zaten ben adadim kendimi DBSK'ya her gün onlar için bisiler yapmaya gayret ediyorum Biggrin Biggrin Klipte ben en çok Micky'e acidim ya zavvali ikitane psikopat çocugun karsisinda kalmis...Bu arada CM'nin o kiza bakisini hiç sevmedim Ofkeli O kizi da sevmedim Dodgy
Micly'e bende acidim 2 çocuk vermisler karsisina bagiiriyorlar neden acaba Durtuk Olsun abla CM bakiyor bisey olmaz Biggrin Hero'ya ne kadar el vardi öyle Durtuk Ama ben begendim klibi en masumuda Junsu yine Biggrin

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Ben sok önceden izlemis ve indirmistim Biggrin
Harika bir klip paylasim için tesekkürler Opucuk
valla klibi ben izlerken kendimi korku filmi izler gibi oldum ilk basta ama klibin içinde dbsk olunca insan izlemek istiyor Biggrin
[Resim: 21080233514029449570904.jpg]
facede bir arkadas paylasmis birbirlerine çok benziyorlar demis gerçektende çok benziyorlar
(16-01-2010, Saat: 22:49)beyza_max yazdı: [Resim: 21080233514029449570904.jpg]
facede bir arkadas paylasmis birbirlerine çok benziyorlar demis gerçektende çok benziyorlar

ayy harbi benziyor ama sanki biraz photoshop gibi geldi..BiggrinSmile
[Resim: thskk.gif]
Bizler Cassiopeiayiz..
Yeryüzü Tersine De Dönse..
Gökyüzü Daima Siyah Olsa Bile Herzaman Yapacak Birseyimiz Olur...

[DBSK Aşkına..Turkish Cassiopeia]
(16-01-2010, Saat: 22:55)[YUNHO]-[MAX] yazdı:
(16-01-2010, Saat: 22:49)beyza_max yazdı: [Resim: 21080233514029449570904.jpg]

ayy harbi benziyor ama sanki biraz photoshop gibi geldi..BiggrinSmile

yok canim photoshop degil Biggrin ama çok benziyorlar ve birbirine çok fazla benzeyen bir kaç ünlü daha gördüm çok sasirdim Biggrin
(16-01-2010, Saat: 18:14)Setsuna yazdı:
(16-01-2010, Saat: 17:48)chae-kyung yazdı:

Ne demek rica ederim zaten ben adadim kendimi DBSK'ya her gün onlar için bisiler yapmaya gayret ediyorum Biggrin Biggrin Klipte ben en çok Micky'e acidim ya zavvali ikitane psikopat çocugun karsisinda kalmis...Bu arada CM'nin o kiza bakisini hiç sevmedim Ofkeli O kizi da sevmedim Dodgy

Eh Isra'cim Junsu'muz dogustan karizma olunca yaslansa bile karizma olacagi çok normal Opucuk
Hiç sormayin ya Micky'e çok üzüldüm ben adam bu piskopat çocuklar yüzünden piskopat olacakti nerdeyse (klipte Biggrin)
Some of you may remember me...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi