yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
evet arkadaslar gerçekten cvp geldi yayinlayacagini söyledi onur onca yogunluga ragmen cvp verdi bu bizim için bi sans umarim iyi degerlendiririz sadece tv formatinda kaliteli video istedi onu bi an önce halletmememiz gerekiyo ne olur çevrenizde bi arastirin....Biggrin

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Haberi için sagol^^
Cok güzel bir haber bu su an havalarda uçuyorum...
Insallah DBSK'mizi bu sefer TV'de görebiliriz...
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Klip haberine çok sevindim insallah yayinlarlar.Bence yayinlanicaksa Mirotic klibi yayinlanmali benim görüsüm buSmile
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Herom'un,biricik askimin kiz kardesi evlenmisBiggrin dügünden resimler.Bu arada darisi bizim basimiza askim Biggrin KalpOpucuk

[Resim: 254vuwg.jpg]
[Resim: 11v03ea.jpg]
[Resim: 2q2o4yb.jpg]
[Resim: 2chu7nr.jpg]
[Resim: zxnwwj.jpg]
[Resim: 2946gef.jpg]
Seni İstemek ;
[Resim: 2j14cax.jpg]
[Resim: 2u4pr38.jpg]
[Resim: sd34nt.jpg]
[Resim: n2h8io.jpg]
[Resim: 1h4gbd.jpg]
Gülüsüne kurban olurum seninOpucuk
Seni İstemek ;
[Resim: 2d2f429.jpg]:kalp:
[Resim: 2dgkpk9.jpg]
[Resim: 2l8x829.jpg]
[Resim: 1z4e8sm.jpg]
Dügüne Yoochun ve Junsu'da gelmisBiggrin ama Yunho ve Changmin'in resimleri yoktuDurtuk
Seni İstemek ;
[Resim: 2dbq7gn.jpg]
Allah'mm sana geliyorum bakislar yakiyor yineSarhos

[Resim: 974n4k.jpg]
[Resim: 21ctjbb.jpg]
[Resim: aounfn.jpg]
Askim ya ne kadarda mutluOpucuk
Seni İstemek ;
resimler harika tesekkürler hero çok yakisikli Smile Abaza
varmi bilmiyorum ama paylasmak istedim Smile

1.) 2008´i tek bir harf len anlat, nasildi????
Junsu: Cok Hareket.
Jaejoong: Ödül.
Changmin: Aktivite!

2.) 2008´in en güzel/büyük anisi?
Junsu: Arena Tour
Jaejoong: Ilk Arena Tour
Changmin: Ilk Arena Tour

3.) 2008´de kendini nezaman cok mutlu hissetin?
Junsu: MIROTIC Japonya ve Kore´de #1 ya yerlestiginde
Jaejoong: Oricon chart´a birinci siraya yerlestiginde
Changmin: 2008 okadar cok önemli degildi, ama nezaman sahneye cikip sarki söylesem ozaman mutlu oluyom.

4.) 2008´de kendini hayal kirikligiyla ugramis veya sinirli/üzüntülü etc. hangi zaman hissetin?
Junsu: Senin sonunda Japonyadan Koreye geri dönmek, biraz zor geldi.
Jaejoong: Ben kendimi ögle hic hissetmedim.^^
Changmin: Senin sonu olmasi. Ben cok mutluydum cok yogun Projelerimizlen, ama oyana buyana ucmak/gitmek vardi, kendi saglimiza dikkat etmemiz lazim. (umarim anladiniz nedemek istedigni Changminin)

5.) 2008´e geri baktiginizda en cok yapmak istedigim bu vardi, ama yamadim dediginiz sey varmi?
Junsu: Ben ne yapmak istiyosam, haptim herseyi.
Jaejoong: Eger biraz arada bir boslugumuz/aramz olsaydi, ben biryerlere gitmek isterdim. T_T
Changmin: Ben en cok yüzmeyi ögrenmek istiyom. (meraklanma bende bilmyiom *LOL*)

6.) Söyleyin bakaliim eger 2008´de bukadar yogun olmasaydiniz ne yapmak isterdiniz?
Junsu: Bir Restorant vardi cok zaman önce ilgimi ceken, ve bu 5 sene icinde, tek bir kere zamanim oldu ve bütün ailem ilen yemek yedik konustuk. (nemek istedigini tam anlamdim, ama kiz böyle translation yapti, bende suc degil).
Jaejoong: Cok öyle zamanimiz oldugu bir zaman yok zaten, bende nezaman bos olsak arada sarki besteliyom.
Changmin: Birkere zamanim oldu ve Arkadaslarimlan Daglara tirmanmistim, cok iyi geldi.

7.) 2008´de en cok kullandigin Kelime/Cümle!
Junsu: Charisma - Karizma
Jaejoong: Thank you - Tesekkürler ( demekki çok yardim almis Biggrin )
Changmin: Well - Iyi

8.) 2009´daki yapmak istedigin hedef nedir????
Junsu: Ben yanliz DBSK´lan beraber Dome´da performans yapmak isterdim.
Jaejoong: Ben öyle bir sarki yazmak isterdimki, insanlar düyünca *Oh bu cok güzel bir sarki desinler*.
Changmin: Ben kendini durmaksizin gelristirmek isterim
Noel yaklastigin´dan, özel bir söylesiyle kendileri hakkinda gercek olan cvp´lar verdiler.

Sorulan sorular:
1. En cok saygi duydugunuz Artist?
2. Bos zamaninizda ne yapmak istersiniz?
3. En cok sevdiniz Müzik türü?

Junsu:
1. Amerikan R&B sarkicisi Brian McKnight ve The Gospellers
2. Uyumak, Oyun Oynamak (Games) .. Özel yapmak istedigim birsey yok. Gercekten Piknik´e gitmek istiyom.
3. Pop-Opera. OPERA´yi söylemek ve dinlemek cok rahatlatici.

Yoochun:
1. Korea´dan, Yoo Young Jin, cünki bize cok sarki yapti. Japonlardan, ise Masaharu Fukuyama
2. Ailemlen yemek yemek, 2 - 3 saat koöpegimlen beraber yanliz Irmak/Nehir (River) etrafinca dolasmak.
3. Aslinda encok veya enaz dinledigim bir müzik türü yoktur, ama genelde Classik ve Piano Instrumalli olan sarkilar dinlerim.

Yunho:
1. The Gospellers, sesleri cidden cok iyi, bide kendi sarkilarimi yazma yetenegin deler. Bütün aktif olduklart 10 sene icinde hep Karismatikti´ler (ne anlama geliyosa, ~haha~ Yunho iste)
2. Film izlemek, Bowling oynamak, Araba sürmek (driving), bide 007 filimleri izlemek.( valla su enson cikan Bond filmini izledim cok süperdi herkese tavisye ederim
3. Bütün sarkilari seviyom, bundan baska sunu ümit ediyoz, hic farketmiyo, Ballad ve R&B olmasi, biz hertürünü söyleyebiliriz.

Jae Joong:
1. Bende Yoo Young Jin seciyom, Ilk Kore´li R&B sarkicisi.
2. Tatil gelmeden önceki birkac gün hic uyuyamiyom, Internet , TV bakmak, Telefon acmak, Sarki yazmak, vesayri..., Tatil gelincede bütün gün uyumak Smile
3. Ben Rock seviyom.

Chang Min:
1. KOBUKURO, gitar ritimi ve cok güzel sarki sözleri var, hele insanlari aglatan sarkilari cok sevilyio.
2. Yürümek, Daglara tirmanmak, güzel görüntüler insanin ruh halini saglamlastirir. Bilindigi gibi ben Gitar calmasini ögreniyom,eger yeterince zamanim olursa, gercekten bütün hepsini kendi basima ögrenmek istiyom.
3. Gitarin ön planda oldugu, ayrica güzel bir ses´len beraber cok iyi. Ben´de R&B begeniyom

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi