yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
Arkadaslar ilignizi çeker diye yeni bi haber buldum .
DBSK'mizin Mirotic sarkisi biliyoruz ki çok tatilan bir sarkilari.
Ve bir Amerikali sarkici kadin Sarah Conner diye bi bayan sakici DBSk'mizin sarkisini inglizcesini söylüyor ve klibini bile çekmis...
Iste link

http://www.youtube.com/watch?v=-PSBi7ziinM&feature=fvst
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
(17-10-2009, Saat: 20:08)Seda-HyunJoonG yazdı: Arkadaslar ilignizi çeker diye yeni bi haber buldum .
DBSK'mizin Mirotic sarkisi biliyoruz ki çok tatilan bir sarkilari.
Ve bir Amerikali sarkici kadin Sarah Conner diye bi bayan sakici DBSk'mizin sarkisini inglizcesini söylüyor ve klibini bile çekmis...
Iste link
http://www.youtube.com/watch?v=-PSBi7ziinM&feature=fvsthttp://www.youtube.com/watch?v=-PSBi7ziinM&feature=fvst

Aa gerçekten sok oldum ama hiç yakismamis kadina =) bizim meleklerimizde daha güzel =)) çok tesekkgrler sedaOpucuk
Aglama Bi gittim neler olmus biricik liderimiz hastanelere düsmüs Aglama Insallah çabucak iyilesir Aglaelsalla Resimler için tesekkürler Opucuk
Evet Seda'nin ekledigi sarkiyi hep duyuyordum radyoda veriyolardi çiktikca oynardim Mirotic'in ingilizcesi diye hatta annemle oynardik Biggrin

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Birsey degil canim bende aynen hiç begenmedim..
Ama bir yandan iyi olmus DBSK'miz söhrtei oraya kadar yayilmis olmasi ..
Ama yinede olmamis..
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
paylasim için çok sagolOnay
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
Beyza çok güldürdün ya haha evet sarkiyi ne hale getirmis kadin bide 2.000.000 küsür izlenmis yani öyle klip çekersen izlenir bizimkiler yaninda çok edepli kaldilar ne zaman çikarmis kadin ya ben hiç rastlamadimDurtuk
ama herseyde oldugu gibi orjinali ve DBSK daha harika ve güzel opalarim fighting!!!!!!!! Zor günler geçirmis olsanizda Cassiopeia her zaman yaninizda
nerden nereye geldim hüzünlendim simdiAglaelsallaAglaelsallaDertliDertli
091017 Junsu ve ikizi Junho
[Resim: 10eix6f.jpg]
[Resim: 2zgvq78.jpg]
[Resim: egwjlc.jpg]
Paylasimlar için çok tesekkürler kizlar harikasinizOpucuk mirotic'in ingilizcesi hakkinda pek yorum yapmicam biraz garip geldi bana meleklerimizin sesinden dinlemeye aliskin oldugum için ama onlarin dünya çapinda daha fazla taninmalari için olumlu birsey tabiSmile
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
beni de listeye ekler misiniz?

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
(18-10-2009, Saat: 0:23)ileri yazdı: beni de listeye ekler misiniz?

Adini listeye ekledim canim artik sende Turkish Cassiopeia ailesindensinOnay
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi