yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü

http://www.youtube.com/watch?v=e7fLsnlLVeM
Çok güzel bir vidyoydu, diziyi merakla bekliyorum,U know çok tatli çikmis.Opucuk
(21-08-2009, Saat: 19:57)yesimyildiz yazdı: arkadaslar bir siir yazdim sizinle paylasmak istedim umarim begenirsiniz bas harflere dikkat(umarim sacma degildir)
DBSK

Dünyanin taa öbür ucu
Baksana ulasmasi imkansiz bir yer
Sizinle ben bir ömür boyu
Kim derse desin mutlaka kavusur birgün eller...

dbsk fan üyelerine.....

böyle olcakti pardon
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Yunho,Changmin,Xiah Japonya ya döndüler;A-nation içinSmile

[Resim: ukno.png]
[Resim: 94899529.png]
[Resim: xiak.png]
[Resim: uknowr.png]
[Resim: maxz.png]
[Resim: xiah.png]
ay askim filimde çok tatli yha Biggrin film'i sabirsizlikla bekliyorum Biggrin ins.çeviren birileri çikar :atkilinc:

Tatli Hero*muzun gifleri =]
[Resim: el7ipj.gif]
[Resim: t9iq2h.gif]
[Resim: jj0a52.gif]
[Resim: 5l8oz7.gif]
Çok tatlilar ya =]
[Resim: 2cr67ti.gif]
Askim melegim yakisikli prens*m Kalp
[Resim: 2rorwbs.jpg]
[Resim: 2rcx55z.jpg]
Of birtanem benim ya Kalp
[Resim: 2yv73ur.jpg]
[Resim: zpxlf.jpg]
[Resim: 15nnlp1.jpg]
[Resim: 30hv4av.jpg]
Allahim birseyler oluyor bana.Yasama sebebimsin Kalp
[Resim: ay60ib.jpg]
[Resim: 1zg9onc.jpg]
[Resim: 2iuxshi.jpg]
Ay gözlerimin içine içine bakiyor bayilicam simdi Kalp
[Resim: 2mfmdzo.jpg]
[Resim: 153wpie.jpg]
[TRANS] 090821 3 Members Of TVXQ, "We Don't Want To Disband Even If We Move Agencies"

3 DBSK Üyesi: “Ajans degistirsek bile biz dagilmak ISTEMIYORUZ”

The first hearing for the lawsuit TVXQ's YoungWoong Jaejoong, Micky Yoochun, and Xiah Junsu filed against SM began on the 21st at 10:20 am.

TVXQ Üyeleri YoungWoong JaeJoong, Micky Yoochun ve Xiah Junsu´nun SM e karsi olan davalarinin ilk durusmasi bugün Agustos´un 21, Saat 10:20de gerceklesmistir.

The three members' lawyer said, "If you look at Shinhwa, although each member is in a different agency, they still perform as one group and the three members, even if they move agencies, do not wish to disband."

Grubun 3 Üyesinin Avukati sunlari söyledi: Shinhwa Grubuna bakarsaniz, 3 üyesi baska Ajanslarla calistigi halde Shinhwa hala bir Grup olarak biliniyor, ve diger 3Üye Ajans degistirdigi halde dagilmak istemiyorlar.

Both sides agreed that they did not want a disbandment to occur.

Iki taraf da ayrilmak istemediklerini acikladilar.

Kaynak : dbsknights
Haber kisaltilmistir. Sadece önemli oldugunu düsündügüm yerleri cevirdim Smile
T h e r e ' s n o t o m o r r o w // ♡

Twitter
(19-08-2009, Saat: 20:36)GiSe7enem yazdı: 2. mesajim olacak ama özür dilerim..sonunda izleyebildim..eline saglik ebru çok güzel olmus..gerçekten duygulandim=(..videonun adi "film"olarak geçiyor sanirim..aslinda onun adini turkish cassiopeialardan dbsk ye falan yapsan...youtubeden dbsk ile ilgili seylerde bu videoda görünürdü...daha iyi olur taninmak adina=)

canim çalismayi internet cafeden yaptim çok aceleye geldi kizlar kusura bakmayin evde olsam genis zamanda güzel yapardim ama bu kadar oldu kusura bakmayin...isminide simdi degistirdim Smile tekrardan linki koymak istiyorum

http://www.youtube.com/watch?v=goMt5AbzBiM
Hero Fan Club
JAEJOONG
(22-08-2009, Saat: 8:02)Cheko yazdı:
[TRANS] 090821 3 Members Of TVXQ, "We Don't Want To Disband Even If We Move Agencies"

3 DBSK Üyesi: “Ajans degistirsek bile biz dagilmak ISTEMIYORUZ”

The first hearing for the lawsuit TVXQ's YoungWoong Jaejoong, Micky Yoochun, and Xiah Junsu filed against SM began on the 21st at 10:20 am.

TVXQ Üyeleri YoungWoong JaeJoong, Micky Yoochun ve Xiah Junsu´nun SM e karsi olan davalarinin ilk durusmasi bugün Agustos´un 21, Saat 10:20de gerceklesmistir.

The three members' lawyer said, "If you look at Shinhwa, although each member is in a different agency, they still perform as one group and the three members, even if they move agencies, do not wish to disband."

Grubun 3 Üyesinin Avukati sunlari söyledi: Shinhwa Grubuna bakarsaniz, 3 üyesi baska Ajanslarla calistigi halde Shinhwa hala bir Grup olarak biliniyor, ve diger 3Üye Ajans degistirdigi halde dagilmak istemiyorlar.

Both sides agreed that they did not want a disbandment to occur.

Iki taraf da ayrilmak istemediklerini acikladilar.

Kaynak : dbsknights
Haber kisaltilmistir. Sadece önemli oldugunu düsündügüm yerleri cevirdim Smile

hadi hayirlisi bakalim...Aglaelsalla
haber için tesekkürler Cheko OpucukOpucuk
Hero Fan Club
JAEJOONG

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi