12-06-2009, Saat: 19:50
kizlar dbsk nin son klibi hangisi.. ayrica klibi nereden izleyebilirim yardimci olabilirmisiniz?
...sufiyye falls in love...
ALWAYS KEEP THE FAITH
ALWAYS KEEP THE FAITH
|
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
|
|
12-06-2009, Saat: 19:50
kizlar dbsk nin son klibi hangisi.. ayrica klibi nereden izleyebilirim yardimci olabilirmisiniz?
ALWAYS KEEP THE FAITH (12-06-2009, Saat: 19:50)mnal yazdı: kizlar dbsk nin son klibi hangisi.. ayrica klibi nereden izleyebilirim yardimci olabilirmisiniz? Mervenur Abla^cigim buradan izleyebilirsin en son kliplerini en son da ki iki klip http://www.korea-fans.com/forum/dbsk-mus...#pid453281
çok tesekkürler Leyla^cigim. Bu arada tebrikler
ALWAYS KEEP THE FAITH ...
♥ TVXQ5
12-06-2009, Saat: 20:54
(Son Düzenleme: 19-06-2009, Saat: 17:18, Düzenleyen: *choon hee.)
tesekür ederim^_^
13-06-2009, Saat: 0:31
kizlar merhaba geçmis sayfalara söyle bi göz attim resimler sahane herkesin ellerine saglik
![]() yeni haberler var mi? JaeJoong en son güzellik merkezi gibi bi yer açicakti ne oldu acaba beni biraz bilgilendirin lütfen ![]() ![]()
orasi çoktan açildi isletiyor simdi orayi
Micky de anneler gününde annesine dondurmaci gibi bir yer açti Junsu ailesine çok güzel bi ev aldi bi de temmuz^da stand by u single i çikacak baska bilmek istedigin bi sey var mi
(13-06-2009, Saat: 0:37)amalist yazdı: orasi çoktan açildi isletiyor simdi orayi çok tesekkür ederim Havva^cigim yaa sagol vallahi ![]() baska yeni haber varsa aklina gelen...
(12-06-2009, Saat: 18:28)amalist yazdı: çok sasirdim arkadaslar Junho nun böyle bi yetenegi oldugunu bilmiyordum ![]() ![]() ayrica resimler süper ... Changmin^in gözleri mavi çikmis lens gibi olmus ama süper yakisiklilar yine Yoochun^u ilk defa bu kadar çok saf temiz yüzlü gördüm. Aslinda herzaman çok sirin ama bu sefer bi degisik güzellik gelmis yüzüne ![]() :
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB Saraydaki Mücevher Fan Club Mblaq FAN CLUB (12-06-2009, Saat: 20:17)mnal yazdı: bu videolar bende görünmüyor ne yapmamlazim. isin yoksa bir ara yardim edebilirmisin? canim benim sadece youtube videolari^ni göremiyorsan youtube yamasi indir bende göremiyor^dum onu indirdik^ten sonra tamamen tüm videolari görebiliyorum youtube jacker^i dene çok ise yariyor umarim yardimci olabilmisimdir
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme; -"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem, Tebessüm etti; -"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak; ...-"Doğru" dedim. ...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini; -"Küçükken Yaram Azdı.. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|