11-06-2009, Saat: 20:33
YUNHO'ma bunu oldugunu çok önceden söylemistim o zaman aglasaydiniz
ay kiyamam askima ya
öpiimde geçsin
ay kiyamam askima ya
öpiimde geçsin
...
♥
TVXQ5
♥
TVXQ5
|
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
|
|
11-06-2009, Saat: 20:33
YUNHO'ma bunu oldugunu çok önceden söylemistim o zaman aglasaydiniz
ay kiyamam askima ya öpiimde geçsin
...
♥ TVXQ5
11-06-2009, Saat: 20:37
11-06-2009, Saat: 20:38
(Son Düzenleme: 04-08-2009, Saat: 0:04, Düzenleyen: ^^BeTüL_YuNhO^^.)
O sadece eski^den kalan bir iz aglamana gerek yok Rabiacigim herseye aglar oldun canim biri böö dese basliyorsun üzme kendini
Yunho^m turp gibi hiç bir sey yok canimin içi o benim resimleri begenmenize^de çok sevindim daha eklemeye devam edecegim insallah.Fatos^um Yunho enistenizin partisi geç kalmisti eskiden daha sik yapiyordum bu sefer biraz ara fazla kaçti ya costum yine dalgalaniyorum balim begenmene çok sevindim Yunho^m her zamanki gibi tek kelimeyle *muhtesem* birtanem tek gerçegim benim..
(11-06-2009, Saat: 20:38)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı: o sadece eskiden kalan bir iz aglamana gerek yok Rabiacigim herseye aglar oldun canim biri böö dese basliyorsun üzme kendini bilmiyorum aslinda ben kolay kolay aglamam ama söz konusu Yunho olunca nedense herseye agliyorum ama mutluyum ben aglamayi severim özellikle^de Yunho için zaten Yunho^yu ne kadar sevdigimi bir allah bilir birde onun için döktügüm gözyasi
resimlerde aldiklari ne ödülü?
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
kuzencigim uçusa geçmissin yine
biricik liderimiz yine yakiyor ortaligi masallah nazar degmesin
Bence^de kuzencigim asla nazar degmesin ona bir sey olmasin olursa ben nasil yasarim bilmiyorum aslinda yasayamam ki ya onu çok seviyorum kuzen çok seviyorum içim yaniro içim ama herseye ragmen mutluyum ona duydugum sevginin hissi degisik tarif edilemez ona diyecek bir sey bulamiyorum zaten melek mi insan mi ? bir benzeri daha yok canimin içi tek gerçegim benim hayatimin anlami sensiz asla yasayamam yunhom
11-06-2009, Saat: 21:44
(Son Düzenleme: 04-08-2009, Saat: 0:20, Düzenleyen: ^^BeTüL_YuNhO^^.)
Yunho^m Askim nasil güzel çikmis ya yerim seni birtanem benim hayatimin anlami tek gerçegim çok tesekkürler kuzencigim
11-06-2009, Saat: 23:12
Resimler için tesekkürler kizlar ellerinize saglik
My Love JJ <3<3<3<3<3 TVXQ and JYJ Forever OT5 ~ |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|