yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(10-06-2009, Saat: 16:32)Jung-hoon yazdı: tabi bosuna DBSK fani degiliz yavas yavas karakterlerini çözüyoruz SmileSmileSmile

Jae hakkinda bende bir bilgi veriyim mini etekli kizlari begenirmis ama üstüne güzel olduysa ve bacaklari güzelse
eger mini etegi uyduramamissa sevmezmis BiggrinBiggrin

vay Hero adamin süper zevki var ama bence mine etek korelilere yakismaz tiça gibi bacaklari( bence ama koreli kizlarin bazilari çok çekici oluyor. )
Kore^de uzun etek giyen yok kiSmile kizlarin^da hepsi uzun boylu güzel bacakliSmile)
insallah hiçbiri Hero^nun kalbini çalmazSmile
|JJ★JS★YC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Junsu anne ve babasina ev satin almis hayirli evlatAlkis
umarim daha önce eklenmemistir
[Resim: 73542863.png]

[Resim: 12232874.png]

[Resim: 59131995.png]

[Resim: 82415032.png]

[Resim: 16691462.png]

[Resim: 85233830.png]

[Resim: 90881342.png]
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
(10-06-2009, Saat: 16:32)Jung-hoon yazdı: tabi bosuna DBSK fani degiliz yavas yavas karakterlerini çözüyoruz SmileSmileSmile

Jae hakkinda bende bir bilgi veriyim mini etekli kizlari begenirmis ama üstüne güzel olduysa ve bacaklari güzelse

Hero masallah mini etekli kizi ne yapacaksa Dodgy (Pek sevmem mini etek giymeyi BiggrinBiggrin) Junsu aferin ona hayirli evlat iste ya Alkis

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
(10-06-2009, Saat: 16:10)jaejung yazdı:
(10-06-2009, Saat: 15:15)Jung-hoon yazdı: bence güzel yapmislar Changmin 99. falan olmaliydi
ben olsam 99. yapardim bitanesini

Jae yi herkes istiyor ama o hiçkimseyi istemiyor yoksa simdiye kadar bin defa evlenmesi lazimdi ama karakteri süper
karakterde
1. Jae
2. Yunho
3. Junsu
4. Yoochun
5. Changmin BiggrinBiggrin

iyi ki kimseyi istemiyor panda'm yoksa ben ne yaparim...gerçi çocukta para ,ün,karizma.. hersey var kimseye bakarmi BiggrinBiggrin
ayrica siralama harika olmus valla tam yerini bulmus Onay

of hero of hep ilk olmak zorundamisin ya her seyde ilk sin benim hayatimdada ilk oldugun gibi biri Hero'yu durdursun!!!!! BiggrinBiggrin askm benim paylasimlar için tesekkürler
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme;
-"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem,
Tebessüm etti;
-"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak;
...-"Doğru" dedim.
...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini;
-"Küçükken Yaram Azdı..
(10-06-2009, Saat: 19:36)GiSe7enem yazdı: Kore^de uzun etek giyen yok kiSmile kizlarin^da hepsi uzun boylu güzel bacakliSmile)
Insallah. hiçbiri Hero^nun kalbini çalmazSmile

Canim korede ki kizlarin boylari uzun degil arada sirada istis na uzun olabiliyor Biggrin 31 yasinda ama benden kisa bir koreli tanidik var ve türk kizlarinin boyu uzun diyor
Zeynepnur'un ekledigi fotograflarin vidyosu Onayev çok güzelmisSmile
evet cokk güzelmis Junsu^ya bak be hayirli evlat arkadaslarin dedigi gibi!Opucuk
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Video^yu yarisina kadar izledim ama gerçekten çok güzel bir ev
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
(10-06-2009, Saat: 20:18)TIFA yazdı:

Hero masallah mini etekli kizi ne yapacaksa Dodgy (Pek sevmem mini etek giymeyi BiggrinBiggrin) Junsu aferin ona hayirli evlat iste ya Alkis

ben de Hero mini etekli kizlara bakmazmis çünkü sevgilisine mini etek giydirmezmis o yüzden baskalarina da bakmazmis ama mini etegi seksi bulurmusBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi