yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
Kore^de gece,bugün Micky^nin evini gördüm,arabayla giderken,Snsd kizlarin^dan Yuri,Jessica,Tiffany^yi gördüm. Micky^nin annesine aldigi dükkana gittim. Ve dondurma yedim. Gelinin cere^nin selami var dedim,küfür ettim sandi. Abuk subuk konustum. Ve bu kadarcik saatin kaç oldugunu bilseniz gecenin 2'i.yarin yazarim.
*DBSK Ailesi*
HERO FAN KLÜB
~๑•°•๑~SHINee Fan Kulübü~๑•°•๑~
sagol bilgiler icin Hero dan haber varsa yaz neolur
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Seda-HyunJoonG bak mesajini düzelttim ama lütfen bir daha büyük harflerle yazi yazma bu uyari sadece sana degil bütün büyük harfle yazi yaza herkese

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
[Resim: 52978170.jpg]
[Resim: 52191279.jpg][Resim: 74471629.jpg]
[Resim: 88984905.jpg]
[Resim: 27980881.jpg]
[Resim: 23875992.jpg]
[Resim: 18644236.jpg]
[Resim: 20811578.jpg]
[Resim: 28243739.jpg]
[Resim: 24516210.jpg]
[Resim: 38970928.jpg]
[Resim: 91431226.jpg]
[Resim: 72264143.jpg]
[Resim: 74301641.jpg]
[Resim: 96064292.jpg]
[Resim: 64346056.jpg]
umarim daha önce paylasilmamistir görünce sizlerinde görmeniz gerektiginizi düsündüm Smile)Smile:muzikgurubu:
(09-06-2009, Saat: 22:49)karsiliksiz ask yazdı: Kore^de gece,bugün Micky^nin evini gördüm,arabayla giderken,Snsd kizlarin^dan Yuri,Jessica,Tiffany^yi gördüm. Micky^nin annesine aldigi dükkana gittim ve dondurma yedim. Gelinin cere^nin selami var dedim,küfür ettim sandi. Abuk subuk konustum. Ve bu kadarcik saatin kaç oldugunu bilseniz gecenin 2'i.yarin yazarim.

senin adina çok sevindim cnm Smile güzel vakit geçir.insallah dönmeden bir konsere gitme firsatini yakalarsin yada bir imza gününe Smile gerçekten çok sanslisin

resimler harika hepinizin ellerine saglik Alkis unutmadan Sehercigim bu resitalde harikaydi Smile Smile Opucuk
:img-cray::img-cray:Aglamakizlar Junsu Snds ki kizla % 100 sevgili çünkü arirang tv de k pop programin^da bir test yapiyorlar Junsu ile o kizin iliskisini onayliyor musunuz diye bir test yaptilar iki gün önce yapmislardi..Ceren söyledi (ceren_yung) o internete giremedigi için benim söylememi istedi .(yani Junsu^nun hala sevgilisi var )(arirang tv =kore kanali)Aglama:img-cray:
(09-06-2009, Saat: 16:31)reb yazdı: kuaföre ihtiyaci olan var mi? Smile

kesinlikle benim var ne güzel yapmislar öyle çok beyendim
burda yok böyle seyler BiggrinBiggrin

(09-06-2009, Saat: 19:01)watashi wa ipek yazdı: ya artik Max i sevmiyorum ya ama görünce hemen fikirlerim degisiyor ama ben sanirim Hero ya asik oldumKalp

arkadaslar çok sagolun çok güzel paylasimlar emeginize saglik

kizlar tabiki sevgilileri olacak bu kadar üzülmeyin her zaman dedigim gibi yakisikli zengin ve ünlüler
SNSD kizlarida onlara çekici geliyor ama ben onaylamiyorum Biggrin
zaten sevgili olurken bana soruyorlar ya BiggrinBiggrin Biggrin
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi