Asli Hero nun dogum günü sarkisini söyledigi video çok güzeldi
ama asagidaki videolar gelmemis sanirim
yanlis göndermissin
ama asagidaki videolar gelmemis sanirim
yanlis göndermissin
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
|
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
|
|
Asli Hero nun dogum günü sarkisini söyledigi video çok güzeldi
ama asagidaki videolar gelmemis sanirim yanlis göndermissin
Yunho ile Hero nun resimlerine bayildim ne kadar iyi dostlar ya
ikisine^de çok yakisiyor valla
bu video^da neden ses yok?
ya artik Max i sevmiyorum ya ama görünce hemen fikirlerim degisiyor ama ben sanirim Hero ya asik oldum
(09-06-2009, Saat: 16:31)reb yazdı: kuaföre ihtiyaci olan var mi? Benim ihtiyacim var ben geliyim ya ![]() ne güzel saç sekli yapiyolarmis vay be ![]() ![]() Resimler için tesekkürler canim
My Love JJ <3<3<3<3<3 TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
09-06-2009, Saat: 19:57
...
♥ TVXQ5 (09-06-2009, Saat: 19:38)TIFA yazdı:benimde ihtiyacim var saçimi kestiricem Hero yapsin benim sacimi!!(09-06-2009, Saat: 16:31)reb yazdı: kuaföre ihtiyaci olan var mi? "Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky. Look how the Stars shine for you. And then, you'll know.. Hope is Endless !
kizlar resimler super ellerinize saglik daha yeni gördüm!
Hero çok tatli çikmis fotograflarda parmak agzinda yerim onu ben' Hero'cular(bende)buraya aslinda bu bilgiyi kendime saklamak isterdim ama sizinle paylasmam daha dogru belki birkac Hero'cular biliyordur:: Hero bi fanla evlenmek istiyo ve ondan 3 çocuk istiyor iki kiz bir oglan! (Çok isterim vallaha) "Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky. Look how the Stars shine for you. And then, you'll know.. Hope is Endless ! |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|