yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(07-06-2009, Saat: 21:10)Seda-HyunJoonG yazdı:
(07-06-2009, Saat: 18:36)sasa yazdı: Arkadaslar az önce "viikii" de gezinirken Heaven's Postman'in videosunu gördüm ve hemen çevirdim.
Umarim begenirsiniz buyrun izleyin 5 dakika içinde yaptim hatalarim varsa af ola.
Video Için Tiklayiniz!
Ya ben izledim ama Hero onu öpüyor mu?Ya içim gitti !
neyse ki bir film çok umursamiyorum ama film disinda askta olabilir ya!
Ben ona yaniyorum askim agliyorum simdi ben ya!Bunu bana yapma!Içim gitti videoyu izlerken!
Evet Sedacim ne yazik ki öpüyor kizi.Aglaelsalla Ben o sahnelerin resimlerini ilk gördügümde resmen sinir krizi geçirdim umarim yalnizca bir sahne vardir öyle ya baska olmasin lütfen.:img-cray:
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
(07-06-2009, Saat: 22:46)^^my_hero^^ yazdı:
(07-06-2009, Saat: 21:10)Seda-HyunJoonG yazdı:
(07-06-2009, Saat: 18:36)sasa yazdı: Arkadaslar az önce "viikii" de gezinirken Heaven's Postman'in videosunu gördüm ve hemen çevirdim.
Umarim begenirsiniz buyrun izleyin 5 dakika içinde yaptim hatalarim varsa af ola.
Videoyu Izlemek Için Tiklayiniz!
Ya ben izledim ama Hero onu öpüyor mu?Ya içim gitti !
Neyse ki bir film çok umursamiyorum ama film disinda askta olabilir ya!
Ben ona yaniyorum,askim agliyorum simdi ben ya!Bunu bana yapma!
Içim gitti videoyu izlerken!
Evet Sedacim ne yazik ki öpüyor kiziAglaelsalla Ben o sahnelerin resimlerini ilk gördügümde resmen sinir krizi geçirdim umarim yalnizca bir sahne vardir öyle ya baska olmasin lütfen.:img-cray:

Benim bildigim kadari ile sadece bir sahne var öyle.
Hatta bu film ilk çekildigi zamanlar böyle bir dedikodu çikmisti Jae Oppa filmde öpüsecek diye ama adamlar yalanlamisti böyle bir sahne olmayacak diye,çünkü fan'lar gerçekten çok kizmis böyle bir sahnenin olmasina
su an bu sahne yüzünden zaten biliyorsunuzdur kadin basrol oyuncusunun bir sürü anti-fan'i olusmusBiggrin(ah ah kadin bir bilse böle anti-fan'larin Türkiye'de bile oldugunu kesin çok sasirirdiBiggrin)
(07-06-2009, Saat: 23:18)sasa yazdı:
(07-06-2009, Saat: 22:46)^^my_hero^^ yazdı: Evet Sedacim ne yazik ki öpüyor kiziAglaelsalla Ben o sahnelerin resimlerini ilk gördügümde resmen sinir krizi geçirdim umarim yalnizca bir sahne vardir öyle ya baska olmasin lütfen.

Benim bildigim kadari ile sadece bir sahne var öyle.
Hatta bu film ilk çekildigi zamanlar böyle bir dedikodu çikmisti Jae Oppa filmde öpüsecek diye ama adamlar yalanlamisti böyle bir sahne olmayacak diye,çünkü fan'lar gerçekten çok kizmis böyle bir sahnenin olmasina
su an bu sahne yüzünden zaten biliyorsunuzdur kadin basrol oyuncusunun bir sürü anti-fan'i olusmusBiggrin(ah ah kadin bir bilse böle anti-fan'larin Türkiye'de bile oldugunu kesin çok sasiridiBiggrin).

Video,resimler hepsi harika ellerinize saglik harikasiniz. Opucuk
Aadece bir yerde olmasi iyi ama hiç olmamasi daha iyi olurdu. Aglaelsalla
Kadini geç, Jae Oppa Kalp burda da hayranlari oldugunu bilse kadindan daha çok sasirirdi sanirim. Biggrin
Video da Jae Oppa'm'in Kalp kiza bakislari ve hayale benzer bir sey derken ki tavri çok hos yüz ifadesi falan çok tatli pandam'in Opucuk (kizi öptügü yer hiç hos degil bir orasi kötü zaten Ofkeli )

Seni Seviyorum (Türkçe) I love you (İngilizce)
Sa rang hae yo (Kore) Kimi o ai shiteru; Aishiteru;
Chuu shiteyo; Ora omee no koto ga suki da;
Watashi Wa Anata Wo Aishithe Imasu (Japonca)
Wuo Ay Ni (Kuzey Çin) Saya sayang kamu (Endonezya)
elti resimler için tesekkürler Opucuk
Allah'im Hero'nun dilinin içeri girdigini görmeden alma canimi. Biggrin Arti Yunho'yu görmeden de alma canimi Smile hep birlikte amin.. Zuhaha
Ay Hero'm benim ya askim bir tanem ne güzel resimler onlar öyle ya Kalp ellerine saglik FatosSmile
(07-06-2009, Saat: 23:46)dbsk_rabia yazdı: elti resimler için tesekkürler Opucuk

Allah'im Hero'nun dilinin içeri girdigini görmeden alma canimi Biggrin Arti Yunho'yu görmeden de alma canimi. Smile hep birlikte amin.. Zuhaha

Ne demek elti begendiysen ne mutlu bana Opucuk Amin amin.. Allahrazi

(07-06-2009, Saat: 23:49)amalist yazdı: Ay Hero'm benim ya askim bir tanem ne güzel resimler onlar öyle ya Kalp ellerine saglik FatosSmile

Panda'm'in Kalp kötü çiktigi bir tek resmi yok valla... Bir sey degil Havvacim ne demek görevimiz Opucuk

Seni Seviyorum (Türkçe) I love you (İngilizce)
Sa rang hae yo (Kore) Kimi o ai shiteru; Aishiteru;
Chuu shiteyo; Ora omee no koto ga suki da;
Watashi Wa Anata Wo Aishithe Imasu (Japonca)
Wuo Ay Ni (Kuzey Çin) Saya sayang kamu (Endonezya)
Resimler çok güzel...!Paylasim için tesekkürlerOnay
Arkadaslar resimler çok güzelSmile

NOT:Bu mesaj benim tarafimdan degistirilmistir
''jaejung''tekrar özür dilerim hatam için.Smile
altaki resimler çok hosuma gittiSmile
[Resim: 09032103vert.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi