yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(04-06-2009, Saat: 13:42)CINNYY_JAEJONG yazdı: Selam herkese ben birsey sorucam ya çok aklima takildi bazi fotograflarda junsu yada yunho yada hero yanyana verilmis bu öteki grup üyeleriylede olabiliyor ve çok küçüklük resimleri var atiyorum 12filan bu grup üyeleri grubu kurarken tanismadilar mida benmi yanlis biliyorum o zaman o fotograflar neyin nesi bilgisi olan beni aydinlatirsa çok sevinicem o hayranlarinin benzetmelerimi acaba??

Canim TVXQ 2003'ün sonlarinda debut yapmis bir gurup ama bu gurup ilk kez sahneye çikmalarindan 2 yil önce kurulmus bu iki yil boyunca da müzik ve dans konusunda egitim görmüsler o yüzden küçüklükten beri tanisiyolar.
Hero'm yine çok süper Kalp resimler için tesekkürler Opucuk

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Bugün Mickymizin dogum günü.Alkis Iyi ki dogdun iyi ki varsin ve bizler iyi ki sizleri tanidik. Opucuk
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Of ya bu Heaven's Postman beni deli ettiAglaelsalla Kizgin Ofkeli Gerçekten de böyle bir sahne olmasi sartmiydi sanki.Aglaelsalla
Heaven's Postman öngösterim...Kizimizin sesi fazla tiz Jae'nin sesini duyacagim diye hoparlörü açanin vay haline. Biggrin
bu gün girmemek olmazdiSmile Çünkü Micky Yoochun Dogum Günü
Iyi Ki Dogdun
HAPPY BIRTHDAYY
[Resim: yesj.png]
[Resim: yee.png]

Bu arada JAE Oppa çok ama çok güzel oynamis çok begendim performansini ee JAE Oppa Oynayacakta Güzel olmayacak Biggrin.......
Herrkesin ama herkesin eline saglik=)
Micky'm dogum günün kutlu olsun...!!! Iyiki böyle mükemmel bir grubun üyelerinden birisin...Nice mutlu senelere.

Heaven's postman= bu nasil bir film böyle ya saka gibi inanamiyorum=( o sahne berbat...
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

(04-06-2009, Saat: 16:39)amalist yazdı: Of ya bu Heaven's Postman beli deli ettiAglaelsalla Kizgin Ofkeli Gerçekten de böyle bir sahne olmasi sartmiydi sankiAglaelsalla

Aynen sana çokk katiliyorum Aglama Illaki böyle bi sahnemi olmaliydi Aglaelsalla Keske olmasaydi,anlasildi bu diziyi izlemem simdiden zorlasti.Biggrin Eger böyle sahneler varsa ben sinirden kafayi yerim. BiggrinBiggrin

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Zaten bu Herocularin kaderi...Bu kadar yakisikli olmasi bizi zor duruma sokuyor.Smile)
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Kizlar öncelikle yeni fanimiz hayirli olsun. Biggrin Artik burdayiz galiba. Neyse ben bir sey sorcaktim DBSK'nin yeni single ne zaman çikiyor bilen var mi?
Bu arada resimler de çok güzel ellerinize saglik. Onay
Hero Fan Club
JAEJOONG

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi