yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(03-06-2009, Saat: 20:47)jaejung yazdı: DBSK,BigBang ve FT island 'in çok sirin halleri sahsen ben çok begendim umarim siz de begenirsiniz. Onay

[url=http://www.dailymotion.com/search/dbsk/video/x9gqnk_130209-bb-dbsk-ftis-cookie-jar_music]Video Için Tiklayiniz![url]

Harika bir video olmus Big Bang'e zaten söylenecek söz yok ,ayrica DBSK'dan da Hero ile Yunho'nun bakismalari çok komikti ,çok güldüm resmen orada.
FT.Islandi fazla tanimiyorum sadece Lee Jae Jin ile olan bölümler çok komikti,tesekkürler.
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««
♥
Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Video için tesekkürler Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
ceren_yung video çok güzeldi vallaha,Junsu olayi kapti gibi..
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Hepinizin ellerine saglik arkadaslar resimler çok güzel Smile Dogum Günün Kutlu olsun MickySmile Iyi ki Dogdun ve Hayatimizdasin Smile Turkish Cassiopeia Seni çok seviyor. Smile
Ay çok güzel bebekleri ya!
Hero'm ne güzel kaydirmis !
Video için tesekkürler canim!
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Ay ne kadar sirin bir çocukmus bu Micky ya.Smile Hala da çok sirin.SmileResimler için tesekkürler Selincim.Smile
(04-06-2009, Saat: 13:15)amalist yazdı: Ay ne kadar sirin bi çocukmus bu Micky ya.SmileHala da çok sirin.SmileResimler için tesekkürler Selincim.Smile

Bir sey degil bir tanem. Kalp Sabahkileri ben de çok begendim senin de eline saglik canim. Smile
Selam herkese ben birsey sorucam ya çok aklima takildi bazi fotograflarda junsu yada yunho yada hero yanyana verilmis bu öteki grup üyeleriylede olabiliyor ve çok küçüklük resimleri var atiyorum 12filan bu grup üyeleri grubu kurarken tanismadilar mida benmi yanlis biliyorum o zaman o fotograflar neyin nesi bilgisi olan beni aydinlatirsa çok sevinicem o hayranlarinin benzetmelerimi acaba??
Resimler için tesekkürler Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi