yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
DBSK yine süper ellerinize saglik kizlar!
Hero'm yine muhtesem !Opucuk
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Betülcügüm pisti diye buna diyorlar herhalde Biggrin
Ellerine saglik canim çok güzel resimler...Seher'im bir tanem senin de eline,emegine saglik ve Reyhan'im video harikaydi,çok hos düsünülmüs emegine saglik canim benim... Kalp
Ben de bu fotograflari biraz önce bir blogda görmüstüm hemencecik eklemissin Betülcüm ellerine saglik Yunho her zamanki gibi çok tatli masallahSmile
(02-06-2009, Saat: 23:29)amalist yazdı: Ben de bu fotograflari biraz önce bir blogda görmüstüm hemencecik eklemissin Betülcüm ellerine saglik Yunho her zamanki gibi çok tatli masallahSmile

Tabi ben bir mesaj yazana kadar Selincim neler neler eklemis.Biggrin Hepinizin ellerine saglik kizlarSmile

Hadi bunlar da benden olsun.Smile

Ya arkadaslar yukaridaki videoda söyledikleri sarkinin adini bilen varsa bana söyleyebilir mi?
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Ay son ekledigin fotograflara bayildim.Hero'm ,Junsu'nun arkasinda bir haylazlik yapiyor yine!
Hero'm iste böyle hehe askim.
"Always Keep The Faith"
Resimler,gifler,videolar hepsi harika ya...Selin ablam,Betül'üm elinize saglik.;)
Junsu ile Hero'nun ayni karede bulundugu bütün fotograflari çok seviyorum..Çok tatlilar.Smile
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Ekledigim resimleri begenmenize çok sevindim kizlar.Selincim pisti olduk canim ama saglik olsun ellerine saglik canim benim hepinizi öpüyorum kizlar insallah yeni resimler eklemeye devam edecegim.Smile
Çok tatlilar canim sag ol..
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Bence de etkiliyeci Junsu yani bunu kim farketmez ki!Biggrin
"Always Keep The Faith"

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi