yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(13-04-2010, Saat: 22:54)yesimyildiz yazdı: Benide ekleyin enistelerimin fan clubina Biggrin Bu arada geçmis olsun. Sad

Hosgeldin sekercimOpucuk ''Enistelerinin'' faninaAbaza
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Hosbuldum enisteler nasilsiniz..:d
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Resimler çok güzel.Ellerine emegine saglik Nurdan*m Opucuk
Bu ara da Yunhom birtanem ya hiç dikkat etmiyorsun ki kendine askim Aglama
Beni çagirdi zaten gel askim yürüyemiyorum sen yanimda ol bana yemek hazirlarsin bakarsin hemen iyilesirim dedi.Bende askimin yanina gidicem..Bana ihtiyaci var kuzucugumun..Oy kurban oldugum yarim bensiz yapamaz hiç tabi bende onsuz..Kalp Kalp Minik kalp hirsizim,tek gerçegim melek yüzlü mis kokulu yarim Kalp Bekle askim esin geliyor Biggrin Biggrin
Yesim*m hosgeldin canim merak etme enisten benimle olcak kuzum Smile
Buda Askimin katildigi programdan bir bölüm..Rol arkadasi Eita ariyor ve biricigim onun sesini duyunca sasiriyorBiggrin Allah'im ''Eita San'' diyisine bittimSarhos tatlilik abidem,bal yarim benim..her yaptigin,her konusman,her durusun beni benden aliyor melegimOpucuk

http://www.youtube.com/watch?v=4zUVcEbBB...r_embedded
Seni İstemek ;
14.04.2010

[Resim: 39228210.jpg]
"It has been decided that JunSu, JeJung and YuChun will form a new unit!
The new unit will be working under the management and the contract with avex management company.

Moreover, in order to show their gratitude to fans, it has also been decided that the 3 of them will be performing at Dome events as a new unit."

Junsu,Jaejoong ve Yoochun'un yeni bir birim olusturmasina karar verildi. Bu yeni birim AVEX'i yönetimi ve kontrati altinda çalisacak.
Ayrica 3ünün hayranlarina sükranlarini göstermek için Tokyo Dome'da bir performans yapmasina karar verildi.

Haziranin 5i ve 6sinda Kyou Sera Dome Osaka'da ayni ayin 12 ve 13nde Tokyo Dome'da performanslari olacakmis
İmzan kurallara uymadığı için silinmiştir.
(14-04-2010, Saat: 15:56)placebolp yazdı: 14.04.2010

The new unit will be working under the management and the contract with avex management company.

Moreover, in order to show their gratitude to fans, it has also been decided that the 3 of them will be performing at Dome events as a new unit."

Junsu,Jaejoong ve Yoochun'un yeni bir birim olusturmasina karar verildi. Bu yeni birim AVEX'i yönetimi ve kontrati altinda çalisacak.
Ayrica 3ünün hayranlarina sükranlarini göstermek için Tokyo Dome'da bir performans yapmasina karar verildi.

Haziranin 5i ve 6sinda Kyou Sera Dome Osaka'da ayni ayin 12 ve 13nde Tokyo Dome'da performanslari olacakmis
Ne sadece 3müAglama digerlerine noldu niye ayri gayrilar Aglama
[/quote]
Ne sadece 3müAglama digerlerine noldu niye ayri gayrilar Aglama
[/quote]

Maalesef, inanmak istemedim ama afisleri falan da görünce... Yunho ve Changmin'in durumu ne olucak bilemiyorum.
İmzan kurallara uymadığı için silinmiştir.
(14-04-2010, Saat: 15:56)placebolp yazdı: 14.04.2010

Sadece 3ümü..bunu bize yapmayin ya..hep aklima gelenler basima gelmek zorundamiAglama Yunho ve Changmin olmadan..Liderimiz ve bebegimiz olmadan..DBSK olurmu..Aglama off bu haberler yüzünden yakin zamanda hastanelik olmazsam iyidirAglaelsalla ne diyim ne tepki veriyim sasirdim valla..yapabildigimiz tek sey dua etmek..elimizden daha fazlasi gelse keske..Dünyanin en muhtesem 5lisi..bizi kendinizden mahrum birakmayin..:img-cray:
Seni İstemek ;
Ben de DBSK hayraniyim.Beni listeye ekler misiniz?
(14-04-2010, Saat: 19:38)duygu_kore yazdı: Ben de DBSK hayraniyim.Beni listeye ekler misiniz?

Muhtesem Turkish Cassiopeia ailesine hosgeldin canim..adini listeye ekledimOnay
Seni İstemek ;

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi