yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dating On Earth (DBSK's Movie)
Çok merak ettim dogrusu.

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Çok begendim bu filmi, müthis çok komik. Biggrin

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Çok güzel bir filme benziyor. Fakat benim bilgisayarda sorun var, ses çikmiyor ancak indirince çikiyor. Acaba nereden indirebilirim?
~ Big Bang ~/T-Ara/Shinee/U-Kiss/IU/~DBSK~
İkİzİmm tatlı-cadı <3
..1 Sene yokum..
~~나는 행복 사랑~~
Ben izleyemiyorum. Izlemeyi çok istiyorum, nereden izleyebilirim? Bana yardimci olun lütfen.
[Resim: yalintugce.gif]
Bekledigim kadar iyi degildi ama bizimkileri izlemek çok keyifliydi.
Yoochun muhtesemdi. Kalp
Filmi izlememize vesile olan Turkish Cassiopeia'lara sonsuz tesekkürler. Happy0064
Filmi indirim ve izledim. Su siralar izledigim ve izlemek istedigim o kadar dizi/film varki hangisini izleyeyim sasirdim. Smile
BIGBANG2NE1BlOCK BMBLAQINFINITEMISS A2PM

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
Aman Tanrim kendime inanamiyorum.
Ben bunu neden daha önce görmedim? Sad
Hemen izlemeye basliyorum.
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Bende yeni izledim ama sitedeki linkini görmemistim (: Türkçe altzayili degil Ingilizce altyazili bile bulamadim. YouTube'den [ENG SUB] diye yazmislar ama Ingilizce altyazili degildi. Fakat engin Korece bilgimle Gozlukgulmek anlamaya çalistim. Sagolsun arkadasim bana çevirdi. Korece ögrenmem lazim (:

Konusu çok güzel, üstelik oyunculuk yeteneklerine hayran kaldim bizimkilerin. Fakat Micky & Hero basroldü. Xiah & Max ve U-Know biraz geri planda kalmis ama olsun

Bu süper bir film, kesinlikle herkes izlemeli
Kore'yi Seviyorum Çünkü Bana Hayyalerime Ulaşabileceğimi Öğretti =)
Biraz önce tekrar izledim. Bir kez daha bu filme bayildim. Hero'yu bu film sayesinde çok sevdim. Micky her zaman ki gibi süperdi. Hele Junsu'nun konusmalari sayesinde bu filmi çok seviyorum. Alt yazi için tekrar tesekkürler.

let it be...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi