yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daniel Dae Kim / ( 김대현 )
Hep sinirleniyor ya Lostta digerlerinemi geçmis ne. Biggrin Tesekkürler.
Dizide izlemistim kendisini bazen korece de konusuyor. Abaza
Nereli diye merak ederken konusmasini duyunca koreli oldugu kesin demistim.Biggrin
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Lost'a izliyordum. Oyunculugu iyi, ilk baslarda çok bagiriyordu. Biggrin Karisi rolündeki kadinda çok seker. Onay
(25-09-2009, Saat: 14:26)_Merve_Goong yazdı: Lost'a izliyordum. Oyunculugu iyi, ilk baslarda çok bagiriyordu. Biggrin Karisi rolündeki kadinda çok seker. Onay

Karisi rolünde oynayan aktrist de koreli, adi Kim Yoon-JinSmile

Bilgi için tiklayiniz---> Kim Yoon-jin
(25-09-2009, Saat: 14:29)kaderim yazdı:
(25-09-2009, Saat: 14:26)_Merve_Goong yazdı: Lost'a izliyordum. Oyunculugu iyi. Ilk baslarda çok bagiriyordu. Biggrin Karisi rolündeki kadinda çok seker. Onay

Karisi rolünde oynayan aktrist de koreli, adi Kim Yoon-Jin.Smile

Bilgi için tiklayiniz---> Kim Yoon-jin

Çok sagol. Korelilerin vücutlari çok güzel. Biggrin
Lost dizindeki rolünü gerçekten çok iyi oynuyor. Bilgi için sagol.

Lost ta gerçektende basariliydi. Konu için tesekkürler.

(13-10-2009, Saat: 3:02)you-dum yazdı: Lost'taki rolüne bayiliyorum. Baslarda biraz sinir bozucuydu ama sonra seker gibi bir adam oldu. Biggrin

Evet aslinda baslarda bu adam esine ne biçim davraniyor dedirttiriyor ancak bölümler ilerledikçe asil fedakar olan adamin oldugu anlasiliyor. Ayrica güldügü zaman çok sempatik oluyor. Bazen yüzbasiyi Lostta izler gibi oluyorum o zaman içim bir hos oluyor. Smile Rol yapma yetenegi zaten mükemmel. Smile Zaten bir çok yapimda oynamis. Bu arada ek bilgi vereyim Mia adinda bir bayanla evli ve iki çocugu var. Smile
Lost dizisinde oynayan Koreli yildiz. Biggrin Bu güzel tanitim için tesekkür ederiz.
Not_i 
Arkadaslar haberiniz varmi bilmem ama ben adini ilk duydugumdan beri Koreli oldugunu anladim. Smile Ama eklemeye firsatim olmadi. Sad Simdi gitti mi bilemem ama konuyu asagidan okuyun. Smile - 23 Haziran 2010

Oyuncu Daniel Dae Kim Istanbul a geldi.

Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip LOST dizisinin oyuncusu Daniel Dae Kim Istanbul a geldi.

Finaliyle çok konusulan LOST dizisinin oyuncularindan Jim rolündeki Daniel Dae Kim New York tan geldigi Istanbul da, sempatik tavri ve güler yüzlü olusuyla dikkat çekti. Atatürk Havalimaninda büyük ilgi gören oyuncuyu TAV'in Primeclass hostesleri karsiladi. Ünlü oyuncu Digiturk ün yeni kanali Dizi Max More HD nin yarin ve Persembe günü Su Ada da yapilacak lansmanina katilacak.

Hürriyetin haberine göre, Kore asilli Amerikali aktör Daniel Dae Kimi Lost dizisinde canlandirdigi Jin-Soo Kwon karakteri ile taniniyor. Sevilen oyuncu 2006 yilinda dizideki performansiyla Screen Actors Guild Awards da üstün performans ödülü kazanmisti.

Yaklasik 1 Hafta önce geldi.Smile Umarim gitmemistir.
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi