Daechu-cha / 대추차
![[Resim: 98176681.jpg]](http://img691.imageshack.us/img691/5660/98176681.jpg)
Daechu-cha, kurutulmuş jujube (kırmızı hünnap) ile yapılan geleneksel bir Kore çayıdır. Kore'de kırmızı hünnap meyvesine 'daechu' denir. Daechu-cha yapmanın iki yolu vardır: kurutulmuş jujubeleri kaynatarak veya taze jujube mevcutsa, bunların suyunu da kaynar suya dökerek kaynatarak. İçinde jujube taneleri bulunan önceden hazırlanmış hazır daechu-cha şurubu da Kore'deki bakkallarda bulunabilir...
Çeviri: özgü ( Sonsuz Teşekkürler.. )
ENGLISH
Daechucha is a traditional Korean tea made with dried jujubes, which are called daechu in Korean. There are two ways of making daechucha: boiling dried jujubes or diluting with the juice of fresh jujubes into boiling water. A pre-prepared daechucha syrup containing jujube pieces is also commercially available in Korean grocery stores.
Kaynak / Source
![[Resim: 98176681.jpg]](http://img691.imageshack.us/img691/5660/98176681.jpg)
Daechu-cha, kurutulmuş jujube (kırmızı hünnap) ile yapılan geleneksel bir Kore çayıdır. Kore'de kırmızı hünnap meyvesine 'daechu' denir. Daechu-cha yapmanın iki yolu vardır: kurutulmuş jujubeleri kaynatarak veya taze jujube mevcutsa, bunların suyunu da kaynar suya dökerek kaynatarak. İçinde jujube taneleri bulunan önceden hazırlanmış hazır daechu-cha şurubu da Kore'deki bakkallarda bulunabilir...
Çeviri: özgü ( Sonsuz Teşekkürler.. )
ENGLISH
Daechucha is a traditional Korean tea made with dried jujubes, which are called daechu in Korean. There are two ways of making daechucha: boiling dried jujubes or diluting with the juice of fresh jujubes into boiling water. A pre-prepared daechucha syrup containing jujube pieces is also commercially available in Korean grocery stores.
Kaynak / Source