yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dae Jang Geum Fan Club / Saraydaki Mücevher Sevenler Kulübü
Lee Young-ae "Dae Jang Geum 2" ile geri dönecek mi?

Lee Young-ae "Dae Jang Geum 2" ile geri geliyor olacak aktris dolaşan söylentiler vardır.

Bir yayın firması yetkilileri, önümüzdeki Eylül ya da Ekim havalandırmak için dışarı planlanmaktadır Dae Jang Geum 2 "" Lee Young-ae ile geri gelmesi muhtemel "olduğunu belirtti. Pek çok şeyin Lee Young sahip yapılıyor gibi görünüyor -ae gemiye geri ".

Eğlence sektörünün bazı bölümlerinde, diyorlar, Dae Jang Geum 2 "projesini geri gelmek gibi" "Lee Young-ae düşünüyor".

Diğerleri onun birçoğu ile yakın ilişkiler içinde olduğu bilindiği gibi kocası Jeong Ho-yeong çeşitli eğlence ilişkili kişilerle temas halinde olduğunu söylüyorlar. Bu nedenle, drama "Dae Jang Geum 2" Lee Young-ae, görünümünün spekülasyonlar yavaş yavaş gerçeği haline geliyor.

Ancak, o "Dae Jang Geum" 2 yıldızı yok olsa bile, o gelecek yılın başlarında yaptığı büyük olasılıkla, son zamanlarda onun hızını bakıyor.

Lee Young-ae düşük bir profil tutmak olmuştur bu gün aniden "Dae Jang Geum" 2 yıldızı karar verecek ve o yok olsa bile, o gelecek yıl yapacağız mümkün olası değildir bu yüzden.

Diğer yandan, o filmde oynayacak olasılıkla bir sebebi "Dae Jang Geum 2" Çünkü yazar Kim Yeong-hyeon taşımaktadır. Halen 50 MBC dramaları geçerli bir sözleşme vardır. Bu nedenle, "Dae Jang Geum 2" söylentileri sürekli devam etmektedir. Ancak, Kim Yeong-yeon "Dae Jang Geum 2" için komut dosyası yazma konusunda şüpheci olmuştur söyledi öyle.

O sadece onun fikrini koymak eğer Tabii ki, o gibi hissediyor zaman, o her zaman senaryo yaratabilir.

Yapımcı Lee Byeong-hoon "Enchanted" ın şu anda hazırlık aşamasındadır. Bazıları bu onun son projesi olduğunu söylüyorlar. Ancak, "Dae Jang Geum 2" planı haline gelirse, o bir yardım eli uzatmak olacaktır.

Lee Byeong-hoon bugün ve "Heo Joon" gibi çeşitli ulusal ve drama "Dae Jang Geum" kadar pek çok dram yarattı. Birçok Lee Young-ae, Kim Yeong-hyeon ve Lee Byeong-hoon 10 yıl içinde ilk kez bir kez daha bir araya gelip eğer merak olarak vardır.

"Dae Jang Geum" Japonya, Çin, Tayvan ve tüm Asya, Avrupa ve Afrika'da yayınlanmıştır. Bu görüntüleme oranı bazı yerlerde% 80 maksimum isabet olduğu söylenir. Drama ile ilgili Mali koşulları da trilyon won ulaştığı söyleniyor. Yalnız MBC 12000000000 ₩ yapılan drama haklarına Satış.

Kore Yaratıcı İçerik Ajansı göre, "Dae Jang Geum" nin ihracat 12 milyar won (~ 12 milyon ABD doları) ulaştı.

Lee Young-ae hiç 2003 draması "Dae Jang Geum" ve 2005 filmi "Lady Vengeance Sympathy for" beri aktif olmamıştır. Bu ortaya çıktığında Ağustos 2009, Hawaii'de Onun gizli evliliği bir alan gün yarattı.

Halen onun ikiz bakımı odaklanmıştır. Onu ajansı ile olan sözleşmesi de Mart ayında sona ermişti. Halen yalnız davranmaktadır. Aynı zamanda kocası için bir tek adam şirketi yaratacak söyleniyor.

Onun etrafında insanlar "tek kişilik bir şirket hakkında çeşitli söylentiler olmuştur. Öyle söylüyor sürece o tekrar aktif gelecek zaman emin olduğunu" söylüyorlar.

Lee Young-ae çeşitli reklamlarda görünmeye olmuştur. Bununla ilgili çalışmalar 12 yıl boyunca çalıştı başkanı Lee Joo-yeol tarafından yapılması gibi görünüyor.

Kaynak: news.nate.com/view/20 ... (Korece)
Bu yazı için rehber kopyala & yapıştır
Her kaynak için bir bağlantı koymak ve HanCinema permalink
DAĞLAR ÖNÜMDE EĞİLİRKEN, KAYALARA YALVARMAM
Kore ile tanışma vesilem. Beni de alın fana. Biggrin Heart

Bende üye olabilir miyim lütfen?
[Resim: tumblr_m1pge6Gcez1qeezxio1_r2_500.gif]

İmpossible Song..
İzleyenlerin içini ısıtacak sımsıcak huzurlu bir tarihi drama. Aileyle birlikte izlenince daha bir keyifli olur. Defalarca izlemiş olsam da hala bıkmadan izleme arzusu oluşuyor içimde çoğu zaman. Öylesine masum bir sevgi izliyoruz ki içimize işleyebiliyor o saflık. Lee Young Ae ve Ji Jin Hee gibi usta aktör/aktrislerin başrollerini paylaştığı bu dramada çoğunluk "saray mutfağı"nda geçiyor fakat izlemekten asla sıkılmıyoruz. En azından şahsım adına ben sıkılmadan, huzurla izliyorum. Zaren Lee Young Ae'nin o masum güzelliği ve saf ifadeleri bile yetiyor huzurla izlemeye...

Neyse biraz uzun anlattım dizi hakkındaki görüşlerimi. Beni de ekleyebilir misiniz?
diyerek noktalayayım. Smile
(07-01-2016, Saat: 1:14)BadLuck yazdı: İzleyenlerin içini ısıtacak sımsıcak huzurlu bir tarihi drama. Aileyle birlikte izlenince daha bir keyifli olur. Defalarca izlemiş olsam da hala bıkmadan izleme arzusu oluşuyor içimde çoğu zaman. Öylesine masum bir sevgi izliyoruz ki içimize işleyebiliyor o saflık. Lee Young Ae ve Ji Jin Hee gibi usta aktör/aktrislerin başrollerini paylaştığı bu dramada çoğunluk "saray mutfağı"nda geçiyor fakat izlemekten asla sıkılmıyoruz. En azından şahsım adına ben sıkılmadan, huzurla izliyorum. Zaren Lee Young Ae'nin o masum güzelliği ve saf ifadeleri bile yetiyor huzurla izlemeye...

Neyse biraz uzun anlattım dizi hakkındaki görüşlerimi. Beni de ekleyebilir misiniz?
diyerek noktalayayım. Smile

Ekledim, hoş geldin. Smile
Ve sen yine kendi bildiğini okudun...
Kalbi kırık bedenimde bir yara daha açtın.
30.10.2020

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi