yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daddy Long Legs / 키다리 아저씨 (2005)
Çok merak ettigim bir film tanitim için tesekkürler. Hyun Bin pek 'toy' görünüyor resimlerde.. Biggrin Smile
Izlemek istedigim bir film. Tanitim için tesekkürler. Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Bu filmi ilk seyrettigimde açikcasi sonundan pek bir sey anlamadim. Ikinci defa seyrettigimde anladim. Zor bir senaryosu vardi. Bir de ben filmi 4-5 seansta izleyince anlamak daha da güç oldu. Ama filmi begendim akici bir gidisati vardi. Kiz da oglanda çok tatliydi. Sirf onlar için bu film izlenir. Onay
Ben bir sey anlamadim. Kiz'da hasta degil miydi? Ona niye bir sey olmadi? Peki oglan öldü mü?
"Uzun bacakli baba'm" olmasini diledim izledikten sonra sonu filmdeki gibi bitse bile... (: Filmde yasanan duygulari sanki siz de hissediyormussunuz gibi o kadar basarili ilettiler ki... Basarili bir yapim, basarili bir kadro ve sonunda oturup gerçek hayatta olamayacak seylerden bir tanesi daha diye kara kara düsünen siz (: Ne yapalim gerçekler aci...
"Anladım aslolan inanmak için görmek değil; görmek için inanmakmış..."
Ay inanmiyorum EOE'in Dong Wook'u bu filmde oynuyordu nasil oldu da hatirlayamadim. Biggrin
Çok güzel bir film. Ama neden Kore sinemasinda mutlu sonlar bu kadar az oluyor ki? Türk filmi gibi hep mutlu son olsaydi olmaz miydi?... Sad

Bir Kore dizisi veya filmi güzel bitse dünyanin sonu mu geldi acaba diye düsünürüm. Biggrin
Çok zor buldum ben bu filmi nedense ama izleme firsati buldum. Biggrin
Herkese tavsiye ederim. Hyun'um da çok tatli burda azicik görünüyor ama olsun yakiyor ortaligi o yine de.. Onay
Konusu çok güzel. Izlemek gerekir. Tanitim için tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi