yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cyrano Agency / 시라노 (2010)
Tıklayınız...

Bu adreste filmin alt yazısında sorun yok. Rahatlıkla Türkçe altyazılı izleyebilirsiniz. Sonunu tahmin edebiliyorum çok şahane bir film değil ara ara donuklaşıyor ve sıkıyor bu film. Belkide daha önceden başka bir yapım izlediğim içindir. Bu tarzda fakat sıkılmadan izleyebileceğiniz eğlenceli, komik başka bir Kore yapımı var ''We Teach Love'' oyuncuları tanıyacaksınız. Smile
İyi seyirler.
(26-07-2010, Saat: 16:33)hayalkusu yazdı: Kadro süpermiş. Opucuk Güzel bir film çıkmıştır kesin. İnşallah izleyebilirim.
Teşekkürler. Onay

Demiştim ve izledim sonunda. Biggrin Güzel filmdi ama yer yer sıktı biraz. Yine de izlemek eğlenceliydi tavsiye edebilirim. Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Bu Film Playfull Kiss'de çıkan film Yuppi! Heart
Çok çok teşekkürler. Smile
Az önce izledim güzel filmdi.
Uhm Tae Woong ve Park Shin Hye'yi çok sevmesemde çıktığı günden beri sürekli karşıma geldiği için izleyeyim bir dedim.. İzlenesi bir filmdi güzeldi.. Özellikle sonu gayet iyiydi.. Biggrin
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Uhm Tae Wong'dan pek haz etmiyorum. Ama Park Shin Hye için izleyebilirim sanırım. Her yerde karşıma çıkıyor bu film. Güzel bir film olmalı. İzlenecekler listeme aldım bu filmi. Onay
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Güzel filmdi, eğlenceliydi. Smile
Daha önce buna benzer bir yapım izlediğimden sonu bana pek sürpriz olmadı ama ilk defa bu tür bir film izleyenler için çok güzel bir film. Onay

''Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki,
nereye gideceğini unutmayasın''

Şeyh Edebali

Eğlenceli bir filmdi. Teşekkürler.
Uhm Tae-woong, Lee Min-jeong, Choi Daniel ve Park Shin-hye, sevdigim 4 oyuncu başrolde olur da ben filmi beğenmem mi? Biggrin
Tanıtım harika olmuş elinize sağlık. Smile Ben bu filmi izledim tek kelimeyle harika. Kesinlikle izlemelisiniz. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi