yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Covers Of MARIA
Covers Of MARIA

Herkese merhabalar!
Bunlar benim coverlarım umarım beğenirsiniz.
Yorumlarınızı bekliyorum. Smile

FT ISLAND-I WISH

SHINee-Hello Hello

Ali (알리) Hurt.Rooftop Prince Ost

FT ISLAND-SEVERELY PIANO VERSION

FT ISLAND-SEVERELY
Burada hayatımda ilk defa Korece şarkı söyleyişimdi. FT ISLAND'in internet üzerinden yaptığı bir yarışma için çekilmişti. Aksanım berbat durumda. Biggrin

FT ISLAND-Bad Woman (Benim deyişimle Bad Man Biggrin )

Tablet ile çektiğim için ses berbat. Aynı zamanda o gün sesimin kötü olmasına rağmen çekmekte inat ettiğim için ortaya pek de iyi bir şey çıkmadı.

Sesin süper. ^^ Ben seni yerim ki. Heart
Çok beğendim. ^^
Beğendim. Smile
[Resim: 72512473171949386315137.jpg]
~SuJu Saranghae~
Love01 
Kankaların birtanesi. Biggrin Süpersin tabi ki. Onay Daha dur bunlar çerezler. Bilmiş Sana ne videolar çekiceğim var ya. Cool Wink Ahh bu arada Lady Gaga'ları niye atmadın, Korece olmadığı için mi? Huh Ama onlar süperdi. Undecided
Çok teşekkür ederim beğenen herkese. Smile Evet Yasmin dostum İngilizce oldukları için atmadım. Biggrin
(24-01-2013, Saat: 17:20)Maria483 yazdı: Çok teşekkür ederim beğenen herkese. Smile Evet Yasmin dostum İngilizce oldukları için atmadım. Biggrin

Ama ama ama. Angry Neyse. bee
Ben burada kimi buldum. Aa kim gelmiş? Biggrin Selam. Biggrin Konu başlığın hayırlı olsun. ^^ Biraz geç oldu ama...

[Resim: 18yorum.jpg]

*

JangAşina ~
(30-01-2013, Saat: 1:59)asina yazdı: Ben burada kimi buldum. Aa kim gelmiş? Biggrin Selam. Biggrin Konu başlığın hayırlı olsun. ^^ Biraz geç oldu ama...

Aa selam Aşina. Smile Sağ olasın iyi ki bulmuşsun burada beni. Smile
F.T Island'ın Wish şarkısındaki cover süper gerçekten. ^^
HEY SAY JUMP , B1A4 , LEE MİN HO

[Resim: tumblr_mqgikmOQst1ralx17o3_250.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi