yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cover Yapmak İçin Sözsüz Şarkı (Enstrumental) İstek Bölümü
My Little Bride dizisinin My Love müzigi veya Kim jeong hoon parrot Smile
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
Arkadaslar kusura bakmayin ilgilenemedim konuyla simdi isteklerinizi yavas yavas ekleyecegim insallah hepsini bulurum Smile
(03-01-2009, Saat: 0:19)hayalkusu yazdı: Önceki isteklerimden sonra bir istegim daha var: winter sonata dizi müzigi olan Ryu-From beginnig Till Now LOVE SONG adli sarkiyi istiyorum zahmet ve eziyet olmazsa. byyyy.Biggrin

Ryu-From Beginning Till Now [Instrumental] TIKLA !!!
(10-01-2009, Saat: 20:04)_suna_ yazdı: Bende bigbang forever with you istiyorum simdiden tesekkürler

Big Bang - Forever With You [instrumental] TIKLA!!
(25-01-2009, Saat: 0:26)ilovemin yazdı: ooo bende the one sarkisini istiyorum yaa zahmet olmazsa notalarinida yazarsaniz belki ben kendim çalarim ölede bi karaoke olabilir sarki söylemeyi çok seviyorum karaoke yapinca daha bi güzel oluyoSmile

FT Island - The One [instrumental] TIKLA!!
(25-01-2009, Saat: 17:36)ok-rim yazdı: bende Park Hyo Shin'den snow flower istiyorum sagolun simdiden

Park Hyo Shin - Snow Flower [instrumental] TIKLA!!
(29-03-2009, Saat: 23:34)Elf-Soo yazdı: ss501 in deja vu ve find'i bulabilirseniz istiyorm lütfen Smile

Deja Vu maalesef yok ya da ben bulamadim
SS501 - Find [instrumental] TIKLA!!
(30-03-2009, Saat: 0:00)Soseono yazdı: Se7en la la la veya passion veya can you feel me.. Wonder girls Tell me. Hangisi olursa artik...tesekkurler

Se7en bu 3 sarkisi da yok bir türlü bulamadim
tell me 2 tane vardi bende onlari upload ettim artik hangisini begenirsen Smile( indirmeden önce dinleyebilirsin )

Tell Me [instrumental] 1

Tell Me [instrumental] 2
(25-07-2009, Saat: 20:05)ayumiyo yazdı:
(03-01-2009, Saat: 0:19)hayalkusu yazdı: Önceki isteklerimden sonra bir istegim daha var: winter sonata dizi müzigi olan Ryu-From beginnig Till Now LOVE SONG adli sarkiyi istiyorum zahmet ve eziyet olmazsa. byyyy.Biggrin

Çok sagol inan ben de unutmustum bu sarkiyi istedigimi Biggrin
Acaba bir de My Sassy Girl - I Believe sarkisi var mi bakabilir misin? Allahrazi
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

(25-07-2009, Saat: 21:35)hayalkusu yazdı:
(25-07-2009, Saat: 20:05)ayumiyo yazdı:

Çok sagol inan ben de unutmustum bu sarkiyi istedigimi Biggrin
Acaba bir de My Sassy Girl - I Believe sarkisi var mi bakabilir misin? Allahrazi

My Sassy Girl OST - I Believe [instrumental]TIKLA!!

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi