yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cover Yapmak İçin Sözsüz Şarkı (Enstrumental) İstek Bölümü
Suju dan sorry sorry de ekler misiniz?
4shared kapatilmis mahkeme karariyla bunlari nasil indirebilirim?
G.Na - Black and White ekler misiniz ? ^^
[Resim: gyAbbb.jpg]

NineMuses, Red Velvet, Infinite, Got7, Mamamoo, SNSD, EXO, BlockB, Beast, TWICE
Dream High dizisinden Hye Mi ile Baek Hee ilk bölümde beraber söyledikleri sarki birde Hye Mi - Winter Child sarkisi isteyebilir miyim? Smile

Not: Lütfen mesajlarinizda kisatma yapmayiniz ve noktalama isaretlerine dikkat ediniz! Ayrica üyelerin renkli ve büyük fonta yazi yazmasi yasaktir!
goong qisi
[Resim: shxm8.gif]
(07-04-2011, Saat: 11:29)cilemsu yazdı: Dream High dizisinden Hye Mi ile Baek Hee ilk bölümde beraber söyledikleri sarki birde Hye Mi - Winter Child sarkisi isteyebilir miyim? Smile

Birde Super Junior feat Snsd - Way Back Into Love bu sarkiyi da eklerseniz çok sevinirim. Smile

Not: Üyelerin renkli veya büyük fontla yazi yazmasi yasaktir. Ayrica özel isimlerin bas harfleri büyük olur; kisaltma yapmayiniz!
goong qisi
[Resim: shxm8.gif]
Benim bir çok istegim olabilir mi? My girlfriend is a Gumiho OST'lari ve Playful Kiss OST'larini ekler misiniz? Grubumuz için lazim. Allahrazi
★ ★ Elbette yıldızlar bir gün parlar~! ★ ★
Dream High dizisinin müziklerini istiyorum ben ya. Sad 4shared'dan arattim ama bulamadim. Sad
My princess dizisinin Falling sarksinin intrumental versiyonunu bulamadim ama yardimci olursaniz sevinirim. ^^
(06-04-2011, Saat: 20:02)reidi yazdı: 4shared kapatilmis mahkeme karariyla bunlari nasil indirebilirim?

Evet ayni sorun bende de var Huh
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
(20-05-2011, Saat: 20:53)bof_beste yazdı:
(06-04-2011, Saat: 20:02)reidi yazdı: 4shared kapatilmis mahkeme karariyla bunlari nasil indirebilirim?

Evet ayni sorun bende de var Huh

bendede SadSad

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi