yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Counsellor Dong Woo CHO Will Meet Hatay K-F Team
Facebook sayfamızda...Onay

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansEvents

>>> https://www.facebook.com/HatayOfficialGroup
(07-12-2012, Saat: 23:19)Useobwa*-* yazdı: Annemlerden izini aldığım an geliyorum bende. Çok özledim hepinizi Kalp

Bizde seni çok özledik.093.
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

Varım!! Smile Seyhan abla sen gelemezsen telefondan ararız. Biggrin
Müsteşar tarafından karşılanacaktık yazısını görünce gülümseme katsayım 2 ye katlandı. Biggrin
[Resim: ykNWU32.gif]
arzuuuu ben de sizinle olmayı o kadar çook isterim kii ama maalesef tarih ve mesafe buna engel oluyor Sad sizlerle olamayacağım ve bu önemli günü kaçırdığım için çook üzgün hissediyorum ama o gün sizi yalnız bırakmayacamm saat başı aramayı düşünüyorumm Smile inşallahh çook eğlenceli ve unutulmaz bir gün olurr sizin için fotoğraflarınızı ve ve o gün yaptıklarınızı merakla bekliyor olacamm Smile arada benden de bahsetmeyi unutmayınn hepinzi çoook özledimm ve sizleri seviyorumm SmileBiggrin
(12-12-2012, Saat: 19:32)asyadenizi010 yazdı: arzuuuu ben de sizinle olmayı o kadar çook isterim kii ama maalesef tarih ve mesafe buna engel oluyor Sad sizlerle olamayacağım ve bu önemli günü kaçırdığım için çook üzgün hissediyorum ama o gün sizi yalnız bırakmayacamm saat başı aramayı düşünüyorumm Smile inşallahh çook eğlenceli ve unutulmaz bir gün olurr sizin için fotoğraflarınızı ve ve o gün yaptıklarınızı merakla bekliyor olacamm Smile arada benden de bahsetmeyi unutmayınn hepinzi çoook özledimm ve sizleri seviyorumm SmileBiggrin

Deryacımmm, biz de seninle olmayı çok istiyoruz, çok özledik.078.
Mesafeler var evet ama kalplerimiz hep bir. Sizlerde bizimle olsaydınız daha güzel geçerdi tatlım. Telefonum açık olacak zaten ben sizleri arayacağım. Seni, Seyhan ablamızı ve Başak'ıSmile bu seferki fotoğraflar daha güzel olacak yeni bir fotoğraf makinesi aldım, videoda çekeceğim. Umarım güzel bir buluşma olurSmile
HOŞGELDİN MELEK

İyi Eğlenceler Hatay Smile
.0105. .0105.
[Resim: leesunhofanclub.png]
(18-12-2012, Saat: 3:29)Dilekm yazdı: İyi Eğlenceler Hatay Smile
.0105. .0105.

Teşekkür ederizSmile
HOŞGELDİN MELEK

Bende büyük ihtimal geliyorum Biggrin
∞

[Resim: pw9jw.jpg]
(19-12-2012, Saat: 11:30)Shawol Yasemin yazdı: Bende büyük ihtimal geliyorum Biggrin

O zaman adını listeye yazıyorum^^
HOŞGELDİN MELEK

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi