25-06-2012, Saat: 14:55
Gelemiyorum
^^
^^
|
Counsellor Dong Woo CHO to Meet with Korea-Fans Members from Antalya
|
|
28-06-2012, Saat: 3:13
28-06-2012, Saat: 16:20
(28-06-2012, Saat: 14:28)february yazdı:(28-06-2012, Saat: 3:13)özgü yazdı:(28-06-2012, Saat: 2:40)february yazdı: Şuan Antalya'dayım ve cumartesi günü akşamı otobüsüm ama fazla kalamasamda sizler ile olmayı çok isterim.Katılım için ismimi yazdırmak için umarım geç değidir. Tabii. ^^
28-06-2012, Saat: 16:21
Sohbetinizin güzel geçmesi dileğiyle. ^^
30-06-2012, Saat: 23:14
Başta Bay CHO ve her türlü desteği gösteren kurucumuz Hilmi Beye yanı sıra bugün buluşmaya katılan ve her türlü anlayışı gösteren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca Temsilcilerimiz Semra Tunç, Kübra Akyıldırım ve Fatma Katlandur'a teşekkür ederiz.
01-07-2012, Saat: 1:04
Ben izin alamadığım için aranızda bulunamadım.
Ama çok harika geçmiş buluşma. ![]() Bay CHO'ya biz Korea- Fans'lılara vermiş olduğu destekten dolayı çok teşekkür ederiz. Ayrıca kurucumuz Hilmi Abimede desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. ![]() Bir çok yeni arkadaşlar gelmiş buluşmaya. Çok sevindim duyunca. Katılımlarını ilerki buluşmalarımızda da bekliyoruz.
TÜRKİYE ℂ⋆
01-07-2012, Saat: 19:20
Bizlerle yapmış olduğu samimi ve içten sohbetleriyle buluşmamıza renk katan Sayın Müşteşar Bay CHO' ya ve Kore Kültür Merkezi çalışanlarına çok teşekkür ederiz.
![]() Ayrıca Korea-Fans Antalya ekibine göstermiş olduğu incelikten dolayıda tekrardan çok teşekkür eder diğer buluşmalarımızda da aramızda görmeyi dileriz. ![]() Korea-Fans Antalya yakın zamanda ''Antalya Kepez Kent Konseyi Gençlik Meclisi'' ninde yardımlarıyla bir çok etkinliklerde bulunacaktır. Bu konuda bizlere yardımcı olucak olan ve buluşmamızada katılan Tarık Tekelioğlu'nada çok teşekkür ederiz...
01-07-2012, Saat: 20:55
Toplantının güzel geçmesine ve diğer gelişmelere çok sevindim. Ancak hiç fotoğraf eklemesi yapılmamış henüz?
01-07-2012, Saat: 22:43
Antalya da bulunduğumdan dolayı Antalya da yapılan buluşmaya da katılmamak olmaz diyerek buluşmaya gittim.Korea-Fans İstanbul buluşmalarında ki eğlenceli ortamlara alışkın olduğumdan,arkadaşlarımı da bol bol korea-fans etkinliklerinde ki güzel ortamları öve öve gelmeleri için ikna ettim.Buluşmada o kadar eğlendik ki yeter artık yani bu kadar ilgi alaka ve koyu muhabbet olmaz diye düşünmekten kendimizi alı koyamadık.Arkadaşlarım korea-fans etkinlikleri bu kadar eğlenceli geçiyorsa biz bir daha gelmeyiz yüreğimiz bu kadar eğlenceyi kaldırmaz dediler.Ben de bir an içimden geçirdim yani bu buluşma ise İstanbul'da ya da diğer illerde gittiğim Korea-Fans buluşmaları neydi diye ?
.Buluşma için tek söyleyeceğim şey anlatılmaz yaşanır.Buluşma öyle bir etki yarattı ki bir daha ki buluşmalar için şimdiden Antalya otobüsünde yerimi ayırttım.
02-07-2012, Saat: 2:31
Eskişehir'den apar topar gelmek zor olsada eğlenceli bir toplantıydı.Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
ComeToMeDance yeah!!
![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|