yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Counsellor Dong Woo CHO to Meet with Korea-Fans Members from Antalya
Sayın Müstesar Dong-Woo CHO ve çok değerli eşi hanımefendinin yüreğindeki sevgi ve samimiyeti Antalyalı kardeşlerimizle paylaşacak olmaları gerçekten sevidirici bir birliktelik olacaktır.Kendilerine yürekten teşekkürlerimi sunarım.Güney Kore Cumhuriyeti ve kendi şahsı adına bize olan alakalarından dolayı minnettarım.Onları çok seviyoruz.Güzel fotoğraflarınızla bu anı ölümsüz kılmanızı bekliyorum.Sevgilerimle...
Adana temsilcimiz brn...'de bizimle olacağı için heyecanlıyız. Sleepy hehe
(03-06-2012, Saat: 16:05)özgü yazdı: Adana temsilcimiz brn...'de bizimle olacağı için heyecanlıyız. Sleepy hehe

Berna yakındır artık tüm ülkede etkinliklere katılmaya başlayacak. Smile

Bu arada iyi eğlenceler şimdiden. Antalya'ya için güzel günlerden biri olur umarım... ^^
Ben de sizinle tanışacağım, Bay Cho ve Eşi ile tekrar görüşebileceğim için heyecanlıyım. Smile

Ankara, Adana, Mersin, Antalya, İstanbul, Kayseri... Şimdilik bunlarla sınırlı imkanlarım. Genişletmeler için çabalarım devam etmekte. Biggrin
Geleceğim. Biggrin
Liste uzamaya başlamış. Biggrin Happy0064
~~ SMTown ~~
Umarım Antalya' da olurum da katılabilirim..
iyi eğlenceler...
Katılacak arkadaşlar bay Cho'ya merak ettiğim bir soruyu sorabilir mi?
"Kore'de eğitimin çok iyi olduğunu duyduğumuzu fakat ne yazık ki Türkiye'de hangi dilde konuşulduğunu bilmeyenlerin de olduğunu duyuyoruz ,Türkiye'de ilkokul öğrencisi bile Kore'de Korece konuşulduğunu bilir. Bu çelişki hakkında ne düşünüyor acaba?" diye sorar mısınız ve cevabını burda bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.
좀 좋은, 어떤 말하지만, 그런 말을 내가 특별히 그냥 유렉 또는인지 모르겠어

Park Hee Hyo
İyi eğlenceler diliyorum. Smile
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi