Nana'nin sonunda meseleyi anlamis olmasi sevindirici üstelik sorgulayan adamlara hatirlamadigini söylemesi de. Yalniz bir de soran herkese yalnizca gözlerini hatirliyorum demese olmaz sanki. Ne yani hatirliyorsan hatirliyorsun sakin ol kizim. Sus söyleme.
Bu arada savcimiz da iyice uçtu lan oturdugun yerden suçlu topluyorsun git bulasma City Hunter'a asabimi bozma. Bir de izleme cihazi falan takmalar çok akillisin bakiyorum sen.
Babasinin Rus ruleti oynar gibi sorgu yapmasi psikopat oldugunun göstergesi olsa gerek. Tamam adami korkutuyorsun da hadi ilk kursunda ölseydi sansini denedi heral. Cik cik YoonSung'un arada gitti gidecek zaten öldürürse diye bir de yarali senin pesini topluyor lan çocuk bir birakin yahu gitsin Nana'siyla yasasin mutlu mesut. Tama fazla hayal kurmus olabilirim ama lütfen bu kadar zorlamayin bari. Zaten çocuk rüyalarinda Nana'yi öldürüp öldürüp duruyor bunun sonu pek hayirli degil ama... Bir de her yakaladiklari adamdan böyle ancak bir isim alirlarsa daha çok beklerler sanki. Yazik valla

Ayrica babasi intikam almak istiyor iyi hos da git kendin al lan intikamini git kendin adam öldür bulastirma bizimkini sinirim bozuluyor burda. Üstünden 20-30 sene geçmis kendi derdinin YoonSung'a yükleme bari. Bal çocuk onca yaptigina ragmen intikam aldiktan sonra seninle yeni bir sayfa açmak istiyorum 'baba' diyor. E bari bunu duy be.
Su savcinin eski karisi da suçlulara yardim etme konusunda neden bu kadar istekli meraklandim. Sonradan YoonSung'a sarmaz insallah. Zaten babasi baslarinda bir bela yetiyor da artiyor bile bir de umarim 2. kadin olayi baslatmazlar.
Of simdi bölümün en güzel sahnelerine gelirsek ki siz anladiniz orayi

Rüyadan sonra yataktan bile zor kalkacak durumdayken Nana için endiselendiginden yanina gitmen bir de üstüne azarlaman. Ah yavrucum sen babanin sözünden zaten çikmissin ki kabul et bunu kendini zorlama. Nana'nin ona gözleri dolu dolu cevap vermesi ahh ve iste o an. Nasil da kendine çekti yavrucum dayanamadim valla. Öldüm yani. Insan böyle eriyip gidiyor. (Yalniz belki döversiniz beni ama söylemeden geçemeyecegim. Farkli çekimler yapildigi için olsa gerek Nana'nin eli bir YoonSung'un belinde bir boynunda. Keske çekimde dikkat edeymisler hani

)
Sonra bir de sarildilar ayy oldu içimden geçen uzun sürsün buralar lütfen diyordum sürekli. Sonra bir kahveyi çok güzel yapiyorsun ardindan kahve yapmaya inmeler (yine söylemeden geçmeyecegim Bardak zaten minicik bir de iki yudumluk kahve koymuslar heralde çekimde eli yanmasin diye çok güldüm ama ona) AA bir bakiyoruz YoonSung yok ortada. Babasi yanlarinda yokken bile tüm romantizmin içine edebiliyor ya helal olsun bunu da zaten o amca yapabilirdi tesekkürlerimi (!) iletin lütfen.
Savcinin eski karisi da sag olsun iyi etti ama zorla kendini kahvaltiya falan davet ettirmeler bak kizim gözüm üzerinde haberin olsun hani ...
Bu arada Kim Jeong Shik'in oglunun savci olmasinin esprisini anlayamadim. Kendi babasini tutuklayamaz diye mi böyle oldular. Ki bana öyle geliyor ki garip seyler çikacak bunun altindan. Yani en azindan çikmali...
Müdür de 30 defa Nana'yi kovdu gene geri çagirir dengesiz adam nolcak? Hayir Nana adami durdursaydi bu sefer de sen onun korumasisin ne diye böyle davraniyorsun diye gönderecekti cidden dengesiz..
Savci da Nana'nin agzindan laf alma derdinde ama Nana biraz geç kaldi belki Nana YoonSung'a asik olmadan sorsaydi belki cevap alirdi. kih kih
Haa arada ekleyeyim bir de hepsini birbirine düsürüyorlar çok zekice sevdim sizi

Parmak izi meselesiyle. Ama pek uzun sürmeyecek olmasi üzücü

Su diger koruma kiz da çok tatli Go Ki Jun'dan hoslanmasina ragmen siddet uygulamasini izlemek eglenceli. Çocuk da yazik tamam hincini alana kadar döv dedi ama pisman olmasi uzun sürmedi tabi. Ama kizimiz da kizim sana söylüyorum gelinim sen anla hesabi biz korumalar diye baslayan sözleri sarf etmekle iyi etti gözüme girdin evladim
Tam Nana'nin yerini müdür alip YoonSung'un kolunu tutunca ay o koluna yazik degil mi senin diye içim gidiyordu. Ama zeki tabi çocuk bir tasla iki kus vurdu. Hem müdürü de bozdu etti 3 kus
Tabi bir sonraki sahnede o babasinin pislik yüzünü görmeye mecbur oluyoruz gene. Kizin evine gitmis bi de... YoounSung'un duyunca kosa kosa çikmasi son sürat eve gelmesi hani belki de kendi cani tehlikede olsa böyle yapmazdi. AH yavrucum kizi nasil da seviyor. eridim eridim. Ama babasinin, YoonSung'un Nana'yi sevdigini kendi gözleriyle tasdiklemesi olumlu mu olur olumsuz mu? Bence simdilik adam tinmayacak bunu yalnizca YoonSung'u tehdit ederken kullanir ama bir umut belki daha ilerilerde 'ogluna' aciyip onu kendi haline birakabilir. Gerçi kendini tamamen intikama adamis birinden nasil bir kalp beklenir ki o da var. Zavallim YoonSung'da kizi koruyayim diye askini içine içine gömüyor çok üzülüyorum ben sana yaa yapma böyle.
Su ajusshi YoonSung'un esyalarini toplarken ne düsürdü acaba? Çok meraklandim. Ve su an açtim baktim tam o sahnede durdurdum (merak edenler için; 53.05'te) Ne o deri parçasi gibi bir sey sanirim kazayla ilgili bir kanit olsa gerek o dosyalarinda arasindan düstügüne göre.
Ve su yemek kisminda YoonSung tam giderken Nana'nin kolyeyi uzatip beni tekrar kurtardigin için tesekkürler demesini istedimse de demedi çok kirildim. Ama çok süper olurdu valla
Ya da ben hep böyleyim dedikten sonra "peki o zaman neden beni tekrar kurtardin" demesini. Ama onu da demedi. Anca geçmisi hatirlayip üzülür bizimki ben onunla beraber.
Son olarak babasi gene yapacagini yapti onun yüzünden savci kendi gözünde kesinlestirdi meseleyi. Iyi halt yedin be adam.
Bu arada savci da meseleyi çözdü ama derdin ne git yardim iste sen. Aklima su an baska bir sey geldi. City Hunter kendisine bu kadar yardim etmesine ragmen bu kadar sevkle onu yakalamak istemesinin sebebi nedir? Bunun altinda baska seyler yatmali.