yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
City Hunter / 시티헌터 (2011)

Şekline, rengine bakma, Maksadı ne ona bak!
Fotograflar için tesekkürler Aphrodite. Onay 1. bölümü Türkçe altyazili izledim ve begendim. Abaza Min Ho diziye girince daha bir güzellesti dizi. Kalp O salas görüntüyle bile harika duruyordu. KalpKalp Ileride daha da iyi olacaktir dizi, hikayeler derinlestikçe. Yalniz bu Park Min Yong çok sansli ya. Dodgy Bu arada Min Ho'nun oyunculuguna hayran kaldim. Babasini sirtinda aglayarak tasirken harika rol yapti, sesi titriyordu. Dizi olmadigini bilsem gerçek sanacagim. Bu dizi onu dünya çapinda daha fazla üne kavusturacak diye düsünüyorum. Zaten fazlaydi bayan hayranlari iyice fazlalasacak. Biggrin
dün izledim ve bayildim harika bir dizi <3
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Fotograflar için tesekkürler.
Dizinin 2. bölümünü korece izleyecektim misafir geldi iyi mi?
Sanki biliyorlar Min Ho'mu izleyecegimi inadina geliyorlar. Testere
Dün izledim 1.bölümü tek kelimeyle harikaydi. Wink
Bazi yerlerde heyecandan ölüp ölüp dirildim. Yalniz Min Ho bazi yerlerde bizim buranin insani gibiydi ne biliyim baslarda garip geldi sive felan var sandim hah dedim birazdan türkçe konusur bizi oralarin sivesiyle dedim Biggrin Takildigim yerin ne kadar saçma oldugunun bende farkindayim. Tongue Ama o son neydi öyleee ! (MinHo'nun pantolonuna bayildigimi belirteyim Blush ) Nasil bir Ezel havasidir öyleee ! Cool Yapisiyordum ekrana. Angel Park Min Young unnime zaten oldum olasi hastayim özellikle diziye baslamamda ki Minho'dan sonraki en büyük etkendir. Blush Onun gülüsünü görmek çook güzeldi. Angel
Ama bana fragman biraz garip geldi ne ara tanisicak kiskançliklar basliyacak ben anlamadim. Confused Ama onlarin o hallerini görmek harika olucak bundan kesinlikle eminim. Wink
[Resim: 2fb654b2.png]
"Tek Gerçeğim" ♥ G-DragoN ♥

♥ Big Bang ♥ Shinee ♥ BEAST ♥ DBSK ♥ Super Junior ♥ SNSD ♥ 2NE1 ♥
Birinci bölümü simdi bitirdim ve harika ötesi inanamiyorum simdi ders çalisirken hep aklima gelecek sahneler ah Minho ne yaptin sen yahu ama güzel yaptin yani agzim açik seni izledim resmen heyecanla diger bölümleri heyecanla bekliyorum.
[Resim: uvkyvb4.gif]
Ilk iki bölümü de izledim. Lee Min-ho'nun oyunculugu çok güzel ve Min Yeon Park'i da çok seviyorum. Çok yakismislar.
Bunu izleyecegim fragmanini gördüm güzel... Abaza
(27-05-2011, Saat: 18:20)*mygirl* yazdı: Fotograflar için tesekkürler Aphrodite. Onay 1. bölümü Türkçe altyazili izledim ve begendim. Abaza Min Ho diziye girince daha bir güzellesti dizi. Kalp O salas görüntüyle bile harika duruyordu. KalpKalp Ileride daha da iyi olacaktir dizi, hikayeler derinlestikçe. Yalniz bu Park Min Yong çok sansli ya. Dodgy Bu arada Min Ho'nun oyunculuguna hayran kaldim. Babasini sirtinda aglayarak tasirken harika rol yapti, sesi titriyordu. Dizi olmadigini bilsem gerçek sanacagim. Bu dizi onu dünya çapinda daha fazla üne kavusturacak diye düsünüyorum. Zaten fazlaydi bayan hayranlari iyice fazlalasacak. Biggrin

Merak ettigim bir nokta var. O kizin, yillar önce resimde gördügü kiz oldugunu biliyor mu? Bazen bakislari bunu ima ediyor gibi ama bezen de sanki tanimiyormus gibi. Ikinci bölümü izlerken hep bu soru olustu kafamda.
Bu dizi gerçekten gün geçtikçe çok daha güzel oluyor Onay tesekkürler
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi