yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinderella (2011)
Aaaa Çok sevindim ya . SmileSmile:Abaza
Bekliyorum..

Harika bir diziye benziyor oyuncu kadrosuda mükemmel fakat umarim konusu iyi olur.
Konusunun iyi olmasi yaninda artik ben finali iyi olsun diye dua ediyorum.Biliyorsunuz pek çok dizinin finali berbat oluyor.Senaristleri anlamiyorum muhtesem baslayip sonunda batirmayi nasil basariyorlar?
(05-01-2011, Saat: 20:10)prencess yazdı: Konusunun iyi olmasi yaninda artik ben finali iyi olsun diye dua ediyorum.Biliyorsunuz pek çok dizinin finali berbat oluyor.Senaristleri anlamiyorum muhtesem baslayip sonunda batirmayi nasil basariyorlar?

Bu konuda ben de çok çektim... Biggrin Hele güzelim Iljimae'min sonunu hala çözmüs degilim... AglaelsallaAglaelsalla Umarim finali güzel olur...
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Neeee?
Nichkhun da mi var!!!!
Inanmiyorum,harika ötesi oyuncular var...
Kesin izlemeliyim.Mayis'i nasil bekleyecegim?

'If I'm louder;
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cuz we are the same..
I can't love you more than this'
Basrol bayan oyuncusu degistirilirse daha iyi olur. Üç genç oyuncunun yanina ben 30 yasinda bir bayan yakistiramiyorum. Konu için tesekkürler.

(05-01-2011, Saat: 20:10)prencess yazdı: Konusunun iyi olmasi yaninda artik ben finali iyi olsun diye dua ediyorum.Biliyorsunuz pek çok dizinin finali berbat oluyor.Senaristleri anlamiyorum muhtesem baslayip sonunda batirmayi nasil basariyorlar?

Katiliyorum . Onay Nasil yapiyorlar anlamiyorum . Sonu çok sade bitiyor . Kavusanlarin evlenmesi çok güzel olurdu .Hatta çocuklari olmasi filan . Abaza Sonu yetersiz kaliyor.Neden böyle gerçekten çok üzülüyorum . Aglaelsalla

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

(10-01-2011, Saat: 2:35)se7en(tuana) yazdı: Basrol bayan oyuncusu degistirilirse daha iyi olur. Üç genç oyuncunun yanina ben 30 yasinda bir bayan yakistiramiyorum. Konu için tesekkürler.
Ama o siradan 30 yasindaki bir kadin degil ki. Smile Bence çok yakisir.
Arkadaslar dizinin çekim tarihi ne zaman basliyor bir bilgisi olan varmi lütfen ö.m ile bilgilendirme bilirmi acaba simdiden tesekkürler paylasim içinde . Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi