yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chundura (Kang Seong-pil 강성필)
ay buda ne taraf yagliysa oraya kosuyo Biggrin

(12-11-2009, Saat: 23:20)sibelseo yazdı: ay buda ne taraf yagliysa oraya kosuyo Biggrin

Sana katiLiorm...
dizideki karakterini hiç sevmiyorum aklini kizlarla bozmus yeum jang in onu dövüsü beni çok keyiflendiriyordu

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

komik adam Gozlukgulmek
Yeum Jang in onu dövdügü sahneler Chundura nin oldugu sahnelerin en güzelleriydii Smile
(28-12-2009, Saat: 19:33)KLamentin yazdı: Yeum Jang in onu dövdügü sahneler Chundura nin oldugu sahnelerin en güzelleriydii Smile

o sahneleri izlemeye bayiliyordum hatta hiç komik bi durum olmamasina ragmen gülmekten yere yatiyordum admin yeum jang gittikten sonra ''bununda gücü bana yetiyo'' demesi yok mu

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

dizinin en gereksiz insaniydi diyebilirim...Yanindaki usagina 'Sen bes para etmez bir insansin diyordu' aslinda bes para etmeyen kendisi.....
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
:img-hysterical::img-hysterical:bence de komik biri olmali Biggrin isme baksaniza kundura gibi o bile komik:img-hysterical:
[/size][/font]✿。.๐~*✿Yoon Eun Hye Fan Club / Yoon Eun Hye Sevenler Kulübü✿*~๐.。✿

Efsane Prens
The Kingdom Of The Winds
Heo Joon Ho
Han Hye Jin
Yeo Ho Min
Ji Jin Hee
Song Ji Hyo
[font=Verdana][size=large]ji jin hee
(15-01-2010, Saat: 23:19)hayat kolatmi yazdı: :img-hysterical::img-hysterical:bence de komik biri olmali Biggrin isme baksaniza kundura gibi o bile komik:img-hysterical:

Kundura degil Çundura ama sende iyi bulmussun bunu kundura.Komik olmus.BiggrinBiggrin
Ama bana kalirsa dizide en igrenç adamOfkeli
Song II Gook Ve Papatya

Muhtesem kraLiçedede oynamisti bu çocukSmile

çσк ѕαнiρLєnмєdєn
çσк αit σLмαdαn уαşαуαcαкѕın
нєм нєя αn ανυçLαrındαn кαуıρ gι∂єcєкмιş giвi
нєм dє нєρ ѕєnin кαLαcαкмş giвi нαуαt...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi