yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Choi Soo-jong / 최수종
estaka_choi yazdı:Sarkici Choi

[Resim: 88.jpg]
[Resim: 78.jpg]
[Resim: 77.jpg]

tugba buraya bittim tam bir rock adami olurBiggrin süper ya harika muhtesem resimler var choim zaten tam bir karizmaBiggrin tesekürler herkese paylasim için
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
india yazdı:Aaaaa inanmiyorum yaa nolmus Choi'ye ben geçen yildan beri diyorum,bence diziden sonra Choi hastalik falan geçirdi,adam zayiflamis,kötülemis.Valla güzel güzel resimler bekliyordum sayfaya tikladigimda birden bunu görünce sok oldum,dizideki Choiye sürsen bulasmaz ya,neden böyle olmus acabaSadSadSad

Gerçekten Bahar çökmüs zavallim erimis bitmis,rejimemi girdi ne...BiggrinBiggrinBiggrin

arenal tasartir yazdı:tugba buraya bittim tam bir rock adami olurBiggrin süper ya harika muhtesem resimler var choim zaten tam bir karizmaBiggrin tesekürler herkese paylasim için

Gerçektem imaj iyi gitmis Choi'ye sesi nasildir ki sarki söylerrken...Ben daha önceden bir kaç resmini daha görmüstüm böyle rock sarkicilari gibi...Acaba gerçekten sarki söylüyor mu...SmileSmileSmileSmileSmile
Hakkınızı helal edin. ~
ya arkadaslar ben de sasirim ama adam 45 yasindaaa dizide ise allah bilir ne kadar makyaj vardi yüzünde kapatici falan yani dogal yanii bir de yakindan çekilmis p yüzden de olabilir biz onu hep dizilerdeki yada özel poz verilmis olarak görüyoruz ya belkide gözümüz onu öyle görmeye alisti heee ne dersiniz Sad ama ben de üzüldüm tabiki choi ci olarak bu hali neee
Will u be there?
Choi canim ne olmus acabaSadSadSadSadSadSadNazar ettik iste ah ah...

Denizler İmparatoru
S_Ecrin yazdı:Choi canim ne olmus acabaSad

öyle mi dersin nazar mi ettik Sad
Will u be there?
eda_es yazdı:ya arkadaslar ben de sasirim ama adam 45 yasindaaa dizide ise allah bilir ne kadar makyaj vardi yüzünde kapatici falan yani dogal yanii bir de yakindan çekilmis p yüzden de olabilir biz onu hep dizilerdeki yada özel poz verilmis olarak görüyoruz ya belkide gözümüz onu öyle görmeye alisti heee ne dersiniz Sad ama ben de üzüldüm tabiki choi ci olarak bu hali neee

Dedigin gibi olabilir Edacim ...Ama bu koreli artistlerin çogu yasini göstermiyor normaldede...Bence genetik buBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinSong'da epeyce yasli ama gencecik duruyor...BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
Hakkınızı helal edin. ~
Bence çok genç gözükmelerinin sebebi beslenme sekilleri bizim gibi herseyi yemiyorlarBiggrin
[Resim: karizzmarc4cy0rv11ss7.jpg]

Aşk ayrılınca üzülmezsen bitmiş demektir
eda_es yazdı:
S_Ecrin yazdı:Choi canim ne olmus acabaSadSadSadSadSadSadNazar ettik iste ah ah...

öyle mi dersin nazar mi ettik SadSadSadSadSad :fighting29:ahh ahhh
Göze geldi Chomizi Edacim ah....AHHH...:icon_angel_not:

Denizler İmparatoru
Bir kaç resim Biggrin
[Resim: 20070822094908818621lr2.jpg]
[Resim: 23nj8.jpg]
Will u be there?
Sagol Edacim...SmileSmileSmileSmile
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi