yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Choi Soo-jong / 최수종
Arkadaslar bu forumu yeniden düzenledigimiz için mesajlarinizi silmek zorunda kaldim.Konusmalarinizi silmeye kiyamadim.Alinti yaparak buraya ekledim....

S_Ecrin yazdı:Aksam ben de attim ona mesaj:cheer:Ayyyyy bide buraya yaziyormusBlushNe büyük mutlulukHappy0064

eda_es yazdı:gerçekten çok büyük mutluluk birde siteyi bulan arkadasimiza çok çok çok tesekkürler tabi digil mi ben google ye kaç defa yazdim bisi bulamamistim helal olsun o arkadasimiz siteyi buldu da bizde bu mailleri yolluyoruz... BiggrinBiggrinBiggrin

india yazdı:Süpersiniz sizler yaa.Helal olsun diyorum hepinize bu arada Edacim imzan mükemmel ötesi olmusSmileGüle güle kullanSmile

eda_es yazdı:sagol canim senin de avatarini çok begeniyorum BiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin

eda_es yazdı:ya arkadaslar hani su ilk sayfalarda varya choi soo jong show o nezaman lar yayinlan mis çok güzele benzio resimlerden kahkahalar bol yani cvp larsaniz sevinirim Biggrin

faskorean yazdı:ya arkadaslar ben yeni sayilirim ama merak ediyorum bu korelilerin dini budist degil mi yada hristiyanlik bizim oyuncular emperor of the sea lady janghwa yeum jang bogo bunlar hangi dini tercih etmisler soo ae nin biz dizisinin resimlerin de sanirim hatta youtube de bir video da hristiyan dini sembolleri var gerçi konusunu bilmiyorum dizinin yardimci olabilecek var mi acep

india yazdı:
faskorean yazdı:ya arkadaslar ben yeni sayilirim ama merak ediyorum bu korelilerin dini budist degil mi yada hristiyanlik bizim oyuncular emperor of the sea lady janghwa yeum jang bogo bunlar hangi dini tercih etmisler soo ae nin biz dizisinin resimlerin de sanirim hatta youtube de bir video da hristiyan dini sembolleri var gerçi konusunu bilmiyorum dizinin yardimci olabilecek var mi acep

Merhaba faskorean öncelikle forumumuza hosgeldinSmileFakat bu soru bu bölümle ilgili degil.Forumumuzda sormus oldugun sorunun kismen cevabi bulunuyor.Altta linki verdim,Kore'de dinler baslikli konumuzda genel bir açiklama var bu konu hakkinda.Fakat oyuncularin kendi din seçimlerini tabiki biz de bilemiyoruz.Umarim biraz da olsa yardimci olabilmisimdirSmileSmileSmile

http://www.denizlerimparatoru.net/forum/...hp?tid=500

eda_es yazdı:galiba choi  hristiyan çünkü karisiyla bir foto sunda cenazedeydi galiba dua ediyolardi ordada ölen kisinin yaninda haç vardi ve mum dikiolardi choi ve esi galiba hristiyan canim ne fark
eder biz onlarin oyunculuklarini begeniyoruz diil mi her oyuncuyu yada sarkiciyi falan dini ile seçseydikk ooooo Biggrin

eda_es yazdı:
eda_es yazdı:ya arkadaslar hani su ilk sayfalarda varya choi soo jong show o nezaman lar yayinlan mis çok güzele benzio resimlerden kahkahalar bol yani cvp larsaniz sevinirim Biggrin

arkadaslar hala bu sorunun cevabini vermediniz ya lütfen bilenler bisiler yazsin Sad

nihan yazdı:ben de choi nin showunu çok merak ettim
youtube girip korean karaoke yazarsan bulursun gerçi onu fazla göstermiyo ama umarim bulabilirsin

eda_es yazdı:tsk. nihan ben bir googleye yaziyim belki bisi bulurum. Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
Arkadaslar bu forumu yeniden düzenledigimiz için mesajlarinizi silmek zorunda kaldim.Konusmalarinizi silmeye kiyamadim.Alinti yaparak buraya ekledim....

eda_es yazdı:yaa arkadaslar bu choi sujong show ne zaman yapilmis ve özel baska bir adi var mi ya lütfen cvplayin nihan senin dedigin gibi yaptim ama bisi olmadi bir de bulabilen varsa showdan video koysun lütfen ben aradim ama hiç bisi yokkk Sad

nihan yazdı:o zaman bi de youtube dan playlists sekmesini tikla ordan bulabilirsin bi de choi su jong diye yazasan daha kolay bulabilirsin.yine de sööliyim çok fazla göstermiyolar choi yi.gösterdiklerinde de hep gülüyo

eda_es yazdı:ya ben nerden choi ye tikliycam bak sana tüm yaptiklarimi sirasiyla anlatiyim
1. youtube ye girdim
2. search kismina choi su jong yazdim
3. toplam 3 sayfa sonus çikti
4.ben hepsine baktim ama hiç bisi bulamadim

sen oraya video mu upload yaptin onu merak ettim videolar içinde çok tesekkürler nihancim.Biggrin

nihan yazdı:rica ederim edacim ne demek.insallah begenmissindir videolari:icon_redface:
Hakkınızı helal edin. ~
Bu en son resim emperor Wan Gun dan sanirim sagol Sibel.....
Hakkınızı helal edin. ~
Ben de öyle düsünüyorumSmileBisey degil asil sn sagol canim..Çok ugrastin bu bölümleSmile

Denizler İmparatoru
Imaj süper gitmis:cheer:

Denizler İmparatoru
Evet kesinlikle....Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
gerçekten çok güzel çikmis sarkici choi de Biggrin estaka tesekkürler bir de ya choimize de hersey yakisiyor degil mi am on parmaginda on marifet var admin Biggrin
Will u be there?
Evet Edacim:SmileSmileSmileSmileÇok sekerSmileSmileSmile

Denizler İmparatoru
evet bu resimlerden öyle anlasiliyor....ne oldu acaba?Sadçok degisik çikmis.ayrica tüm bunlar için sagol estaka_choi ekledigin resimler çok güzel...Smile
Aaaaa inanmiyorum yaa nolmus Choi'ye ben geçen yildan beri diyorum,bence diziden sonra Choi hastalik falan geçirdi,adam zayiflamis,kötülemis.Valla güzel güzel resimler bekliyordum sayfaya tikladigimda birden bunu görünce sok oldum,dizideki Choiye sürsen bulasmaz ya,neden böyle olmus acabaSadSadSad

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi