Arkadaslar bu forumu yeniden düzenledigimiz için mesajlarinizi silmek zorunda kaldim.Konusmalarinizi silmeye kiyamadim.Alinti yaparak buraya ekledim....
S_Ecrin yazdı:Aksam ben de attim ona mesaj:cheer:Ayyyyy bide buraya yaziyormusNe büyük mutluluk
eda_es yazdı:gerçekten çok büyük mutluluk birde siteyi bulan arkadasimiza çok çok çok tesekkürler tabi digil mi ben google ye kaç defa yazdim bisi bulamamistim helal olsun o arkadasimiz siteyi buldu da bizde bu mailleri yolluyoruz...
india yazdı:Süpersiniz sizler yaa.Helal olsun diyorum hepinize bu arada Edacim imzan mükemmel ötesi olmusGüle güle kullan
eda_es yazdı:sagol canim senin de avatarini çok begeniyorum
eda_es yazdı:ya arkadaslar hani su ilk sayfalarda varya choi soo jong show o nezaman lar yayinlan mis çok güzele benzio resimlerden kahkahalar bol yani cvp larsaniz sevinirim
faskorean yazdı:ya arkadaslar ben yeni sayilirim ama merak ediyorum bu korelilerin dini budist degil mi yada hristiyanlik bizim oyuncular emperor of the sea lady janghwa yeum jang bogo bunlar hangi dini tercih etmisler soo ae nin biz dizisinin resimlerin de sanirim hatta youtube de bir video da hristiyan dini sembolleri var gerçi konusunu bilmiyorum dizinin yardimci olabilecek var mi acep
india yazdı:faskorean yazdı:ya arkadaslar ben yeni sayilirim ama merak ediyorum bu korelilerin dini budist degil mi yada hristiyanlik bizim oyuncular emperor of the sea lady janghwa yeum jang bogo bunlar hangi dini tercih etmisler soo ae nin biz dizisinin resimlerin de sanirim hatta youtube de bir video da hristiyan dini sembolleri var gerçi konusunu bilmiyorum dizinin yardimci olabilecek var mi acep
Merhaba faskorean öncelikle forumumuza hosgeldinFakat bu soru bu bölümle ilgili degil.Forumumuzda sormus oldugun sorunun kismen cevabi bulunuyor.Altta linki verdim,Kore'de dinler baslikli konumuzda genel bir açiklama var bu konu hakkinda.Fakat oyuncularin kendi din seçimlerini tabiki biz de bilemiyoruz.Umarim biraz da olsa yardimci olabilmisimdir
http://www.denizlerimparatoru.net/forum/...hp?tid=500
eda_es yazdı:galiba choi hristiyan çünkü karisiyla bir foto sunda cenazedeydi galiba dua ediyolardi ordada ölen kisinin yaninda haç vardi ve mum dikiolardi choi ve esi galiba hristiyan canim ne fark
eder biz onlarin oyunculuklarini begeniyoruz diil mi her oyuncuyu yada sarkiciyi falan dini ile seçseydikk ooooo
eda_es yazdı:eda_es yazdı:ya arkadaslar hani su ilk sayfalarda varya choi soo jong show o nezaman lar yayinlan mis çok güzele benzio resimlerden kahkahalar bol yani cvp larsaniz sevinirim
arkadaslar hala bu sorunun cevabini vermediniz ya lütfen bilenler bisiler yazsin
nihan yazdı:ben de choi nin showunu çok merak ettim
youtube girip korean karaoke yazarsan bulursun gerçi onu fazla göstermiyo ama umarim bulabilirsin
eda_es yazdı:tsk. nihan ben bir googleye yaziyim belki bisi bulurum.
Hakkınızı helal edin. ~

Ne büyük mutluluk

Güle güle kullan
![[Resim: 009001012lza6.jpg]](http://img221.imageshack.us/img221/9820/009001012lza6.jpg)