yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Choi Geum Young (Hong Ri Na 홍리나 )
aslinda haklisinizSmile
galiba dizide kötü bir bayani oynuyor...
valla hiç 68 liymis gibi göstermiyorBiggrin
yazik evde kalmis ama güzelmis de
MÜHÜRDAR Mİ SHİL=BİRİCİĞİM
EFENDİ BİDAM=CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM
Uzakta olmam hiç bir seyi degistirmiyor çünki kalbim sizinle hayatimin tek gerçekleri
yasini hiç göstermiyo ve saraydaki mücevherde ona üzülmüstüm
MÜHÜRDAR Mİ SHİL=BİRİCİĞİM
EFENDİ BİDAM=CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM
Uzakta olmam hiç bir seyi degistirmiyor çünki kalbim sizinle hayatimin tek gerçekleri
(23-06-2009, Saat: 3:02)salazar_wayne yazdı:
(23-06-2009, Saat: 2:36)!!!MoOnLiHt !!! yazdı: hiç sevmiyorum dizideKizgin

Bazi kisilerin nefretini kazandigi bir gerçek. Fakat bu, kimsenin ona karsi sempatisi olmadigi anlamina da gelmiyorOnay Çocuklugundan beri asik oldugu adamin bir baskasina(üstelik birlikte büyüdügü arkadasina) asik olmasi ve bu askin karsilikli olmasi, halasinin yegeninden çok aile kurallarini, geleneklerini önemsemesi içindeki kinin en önemli sebeplerinden bence.

Katiliyorum arkadasim.Diziyi ilk izledigimde onu anlamamistim,o yüzden sevmemistim.Fakat simdi anliyorum,hep yaptigim bir sey olan kendimi onun yerine koymayi yaptim ve çok üzüldüm.:Img-cray: Aciyorum ben.Güzel kiz aslinda.AbazaYüzbasiya aferim.Biggrin Jang Geum ile dost olduklari sahneler çok güzellerdi.OnaySarhos
Abracadabra da irwojyeora..
en çok aci çekenlerden biriydi bence.. ailesine boyun egip saray ladysi olmasi yüzbasiyi hep korumaya çalismasi.. ilk izledigimde sevmememe ragmen simdi yaptiklarini anliyorum :img-cray:
niyeyse geum young çok seviyorum Sarhos
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
(09-07-2009, Saat: 13:39)bof_beste yazdı: niyeyse geum young çok seviyorum Sarhos
Aynen.:d Ilk izledigimde sadee bir karekterdi benim için.Küçü,önemsiz bir rol.Simdi seviyorum.Smile Ama bu Jang Geum'yi sevmeme engel degil.Smile Opucuk
Abracadabra da irwojyeora..
Saraydaki Mücevheri tekrar tekrar seyreden çogu kisi fikir birliginde. Birçok kisi simdi Geum Young'i sevmeye basladiklarini söylüyor. Demek ki ilk izleyiste herkes Jang Geum' nin sempatik tavirlarina ve kusursuz güzelligine kapilarak diziyi tek yönden degerlendiriyor. Ikinci veya üçüncü izleyiste ayrintili bir sekilde analiz yapinca Geum Young' in da nefret edilecek bir karakter olmadigi anlasiliyor.
Belki güzelligiyle degil ama yaptigi duygusal konusmalarla beni çok etkiledi diyebilirim. (Belki de bu sayede gözüme güzel gözükmeye basladi).
Kim bilir belki de Geum Young'i böyle gözümde yücelten Jung Ho Min'e duydugu büyük askiydi, hiç bir zaman karsilik bulamayacagini bilmesine ragmen devam etmesiydi sevmeye.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi