yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chocolate Museum / 초콜릿박물관
(18-04-2009, Saat: 16:01)Cheko yazdı: Türkiye'de yokmu çikolata müzesi? Ben Avusturya'da birtanesine gittim, dışarıdan çok hoş görünüyor ama bizim bütün günümüz orda geçmişti, artık çikolata görmekten usanmıştık. Biggrin Zaten sevmiyorum çikolatayıda, o gün birdaha çikolata yemiyeceğim diye yemin etmiştim. Biggrin Biggrin

Çikolata müzesi duymadım Turkiye'de ama, "çikolata fabrikası" diye bir yer var. Adapazarı'nda görmüştüm. Orada bunlara benzer şeyler vardı.

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
Ya çok güzeller canım istedi. Biggrin
Buraya da böyle bi yer lazım. Biggrin
Paylaşım için teşekkür ederim... Smile
Çok tatlı bir konu olmuş Nehir. Ellerine sağlık canım. Opucuk
Ay çok güzelmiş yiyesim geldi. Biggrin
Bu müze çok iştah açıcı ve leziz. =) Ordaki çikolataları zamanla değiştiriyorlardır. Değişim günü baskın yapalım. :atkilinc:
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
(17-05-2010, Saat: 12:17)éhl@ yazdı: Bu müze çok iştah açıcı ve leziz. =) Ordaki çikolataları zamanla değiştiriyorlardır. Değişim günü baskın yapalım. :atkilinc:

Katılıyorum Hale Abla o müzede kaybolmak istiyorum. Biggrin
[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

(17-05-2010, Saat: 12:24)leeseo-jin yazdı:
(17-05-2010, Saat: 12:17)éhl@ yazdı: Bu müze çok iştah açıcı ve leziz. =) Ordaki çikolataları zamanla değiştiriyorlardır. Değişim günü baskın yapalım. :atkilinc:

Katılıyorum Hale Abla o müzede kaybolmak istiyorum. Biggrin

Tamam kızlar, bavulları hazırlayın gidiyoruz. Abaza Elif'i (elif35.5) de alırız yanımıza. Super Gel keyfim gel. Sarhos
Allah'ım öldüm mü? Cennette miyim ? Kalp Yoksa rüya mı görüyorum. Dodgy
Her mahalleye böyle bir müze lazım. Abaza
Konu için teşekkürler. Smile
B2ST is the BEST
[Resim: tumblr_lsnwzmf1Lk1qe10f4o2_250-5.gif]
in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

Çikolata görünce atladım hemen... Biggrin İştahım kabardı çok harika görünümleri var... Biggrin

Tanıtım için teşekkürler. Biggrin
Hım. Güzelmiş ya. Biraz da ilginç bir müze. Bizim ülkemizde sanırım böyle bir müze yok. Paylaşım için teşekkürler. (canım çekti :d )

SHINee is my life

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi