yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ChoColat (쇼콜라)
Çok tatlılar. Tanıtım için teşekkürler Şule'cim.
İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
Tia ve Jilanna çok gözüme çarptı. Abaza Çok güzeller. Wink Sanırım ana vokal Tia çünkü Teaser'da hep o görünüyor. Biggrin Kızların hangisinin Koreli hangisi çift ırklı gerçekten adlarından belli. ^^ Kız gruplarını sevmem aslında ama umarım şarkıları da kendileri gibi güzeldir... Abaza Blush
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

(10-08-2011, Saat: 19:22).FTI.Öykü yazdı: New girl group Chocolat chooses 2NE1 as their role models

Yeni Kız Grubu Chocolat, 2NE1’ı Örnek Olarak Seçti

Osen’in yeni kız grubu Chocolat ile olan röportajı sırasında Chocolat üyeleri, “Biz kız grubu 2NE1 gibi olmak istiyoruz.” dediler.

Chocolat’taki karışık ırklardan 3 kız, geçtiğimiz iki buçuk yılda eğitim gördü ve yetenekleri geliştirildi.

Lider Soa, “2NE1 sunbaelerinin kişilikleri birbirinden çok farklı. Bu açıdan oldukça derin bir izlenim bırakıyor. Aynı şekilde bizim üyelerimizin de kişilikleri çok farklı. Bu yüzden biz 2NE1 gibi olmak istiyoruz.” diyerek açıklamada bulundu.

.FTI.Öykü

During Osen’s interview with new girl group Chocolat, the members revealed, “We want to be like the girl group 2NE1.”

Chocolat, which includes three girls who are of mixed race, have trained and polished their skills for the past two and a half years.

Leader, Soa, stated, “2NE1 sunbae-nims’ personalities are very distinct. That aspect of them leaves a very deep impression. Likewise, our members’ personalities are distinct, so we want to be similar to 2NE1’s charms.”

10.08.2011 – Allkpop

[Resim: 20110803chocolat21.jpg]
[Resim: 20110811chocolat.jpg]

Kızlar geçenlerde Star News'a kişilikleri ve gelecekteki hedefleri üzerine bir röportaj vermişler.

İşte Röportajın bir kısmı:

(Melanie): “Merhaba ben Chocolat’in eski maknae’si 15 yaşındaki Melanie”. Benim yeteneklerim şarki söylemek ve eğlendirmek. Yakında benim ne kadar eğlenceli olduğumu görebileceksiniz. Kore doğumluyum ama 8 yaşındayken Hwai’ye taşındık.. Kore’ye dönmeden önce orada bir buçuk yıl yaşadım. Babam Kore’deki ABD Askeri Birliğinde subaydı ama emekli oldu. Annem ile Tia’nin annesi 30 yıldır tanışıyorlar, ben bu sayede Tia’yi tanıyorum ve grupla tanışmam da böyle oldu. 2 yıldır çalışıyorum. Lütfen Tia’mizi çok sevin.

(Tia): “Ben Chocolat’in sevimli dansçısı,Tia. California’da doğdum ve doğduktan altı ay sonra Japonya’ya taşındik. Babam Kore’deki ABD Askeri birliğinde subay. Annem ile tanıştığında ona aşık olmuş. Ben 6 yaşındayken ailem Kore’ye geri taşındi. Kore’ye geldikten sonra bir çok çocuk TV programında İngilizce öğrettim. 3 yıl sonra tekrar Japonya’ya taşındık ama ben Japoncayı bir türlü öğrenemedim çünkü farklı bir bölgedeydik. 2 yıl sonra, 12 yaşıma geldiğimde şarkıcı olmayı hayal etmeye başladım. Evde sürekli dans ediyordum ve daha sonra da ajansımın başkanı ile tanışarak Chocolat’a katıldım. Bu arada Japonya da mankenlik yapıyordum.(Güler.)

(Juliane) ”Ben Kore’de doğdum ve 6 yaşındayken Texas’a taşındık. Kore’ye dönmeden önce orada 5 yıl yaşadık. Babam ABD Askeri birliğinde subay ve annem Melanie’nin annesinin arkadaşı ve ben de Melenia sayesinde bu ekibe katıldım. Ben Chocolat’in vokalistiyim. Küçüklüğümden beri müziğe ilgi duymuşumdur ve etrafımda zor zamanlar geçiren kişilere hep şarkı söylemişimdir.

(Min Soa) “Ben Chocolat’in lideri Soa. Ailem Kore’de doğdu ve bende Kore’de doğdum ve liseye kadar Kore’de yaşadım. 17 yaşımdayken çalışmak için yurtdışına, Brisbane, Avusturalya’ya gittim ve 22 yaşımda geri dönene kadar orda kaldım. Sanat okulunda okudum ama hayalim bir şarkıcı olmaktı. Birkaç kişinin de teşvik etmesi ajansın başkanına bir demomu yolladım. Benim sesimi beğendi ve bana Chocolat grubuna katılmamı teklif etti çünkü grubun bir unniye ihtiyacı vardı. Bir yıl önce Kore’ye geldim, Tia ve Melanie ile bir takım olduk.

(Jae-Yoon) “Lisedeyken Chocolat grubuna üye alınacağını duydum. Ve gruba katılmak için başvurdum. Ben grubun ana vokalistiyim ve umarım kız kardeşlerim ve unnilerim ile Chocolat’ı tüm dünyada sevilen bir kız grubu yapabilmek için iyi işler başarırız.

Çeviri: filizkarali Opucuk

Devamını da ben çevirip ekleyeceğim. Onay
Gerçekten çok tatlılar. Çıkışlarını bekliyorum. *.*
3 tanesi benden küçük. Zuhaha
.
SYNDROME MV çıktı!!! Smile

[HD] Chocolat (쇼콜라) - 신드롬 (Syndrome) MV
http://www.youtube.com/watch?v=yEjSOqHZN...r_embedded

Şarkı güzel gibi. Smile Teaser'dakinden çok daha güzel olduğu kesin. Angel
(16-08-2011, Saat: 16:26)SuleYildiz yazdı: SYNDROME MV çıktı!!! Smile

Şarkıyı dinledim çok hoş bir şarkı. Emeğine sağlık Şule. Opucuk
Herşey Değişti, Hiç bir zaman hiç bir şey eskisi gibi olmayacak...

Tüm dünya vazgeç dediğinde,umut fısıldar;
"Bir kez daha dene."
Tia ve arkadaşları olmuş. Videoda hep o gözüküyor ayrıca şarkının da yarısını o söylüyor. Sarı saçlı kızın sesi daha güzeldi, lider ve Julianne neredeyse hiç gözükmedi bile. Saskin
(16-08-2011, Saat: 16:26)SuleYildiz yazdı: SYNDROME MV çıktı!! Smile

Kız gruplarını sevmesemde hos şarkı. ^^ En azından seninde dediğin gibi Teaser'dan güzel canım. Smile Link için teşekkürler. Opucuk
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

Kızlar bugün M! Countdown'da ilk performanslarını sergilediler. ^^
http://www.youtube.com/watch?v=lqOaSd93G...r_embedded

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi