yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cheongdo Hyanggyo / 청도향교

Cheongdo Hyanggyo/청도향교

Hakkında
Adres: 48.Designated City Tangible Cultural Property #207

Cheongdo’da bulunan Cheongdo Hyanggyo, Kral Seonjosu'nun hükümdarığının ilk yıllarında Gopyeong dong'da inşa edilmiştir.
Cheongdo Hyanggyo, sekiz binadan oluşur.

English

Address: 48.Designated City Tangible Cultural Property #207

Cheongdo Hyanggyo was oriignally built at Gopyeong-dong in the first year of King Seonjo's reign. It was moved to Hapcheon-dong in 1568, and moved again to the present site in 1734. This hyanggyo comprises eight buildings

Kaynak

[Resim: 5lb1ie.jpg]
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
[Resim: 5393tl.jpg]

[Resim: 2zsa9s1.jpg]

[Resim: 2efhtol.jpg]

[Resim: 27wu9ea.jpg]
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
[Resim: cheongdo-hyanggyo05.jpg]

[Resim: cheongdo-hyanggyo06.jpg]

[Resim: cheongdo-hyanggyo07.jpg]

[Resim: cheongdo-hyanggyo08.jpg]
[Resim: cheongdo-hyanggyo09.jpg]

[Resim: cheongdo-hyanggyo10.jpg]

[Resim: cheongdo-hyanggyo11.jpg]

[Resim: cheongdo-hyanggyo12.jpg]
[Resim: cheongdo-hyanggyo17.jpg]

[Resim: cheongdo-hyanggyo18.jpg]

[Resim: cheongdo-hyanggyo19.jpg]

[Resim: cheongdo-hyanggyo23.jpg]
[Resim: cheongdo-hyanggyo24.jpg]

[Resim: cheongdo-hyanggyo26.jpg]

[Resim: cheongdo-hyanggyo27.jpg]

[Resim: cheongdo-hyanggyo28.jpg]
[Resim: cheongdo-hyanggyo30.jpg]

[Resim: cheongdo-hyanggyo31.jpg]

[Resim: cheongdo-hyanggyo32.jpg]

[Resim: cheongdo-hyanggyo33.jpg]
[Resim: cheongdo-hyanggyo34.jpg]

[Resim: cheongdo-hyanggyo36.jpg]
Tesekkürler!... Benim açmak istedigim bir konuydu... Biggrin Benden önce açmissin... Biggrin
Inciküpelikiz yazdı:Tesekkürler!... Benim açmak istedigim bir konuydu... Biggrin benden önce açmissin... Biggrin

Biggrin Sen de eklemelerle zenginlestirebilirsin...Bilseydim bu konuyu açmak istedigini açmazdim canim benim Biggrin:icon_angel_not:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi