yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.78/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ChanSung / Hwang Chansung (황찬성)
Chansung
[Resim: 8danjisooj.jpg]
[Resim: 2jasmineseo0.jpg]
[Resim: 4jasmineseo0.jpg]
[Resim: 6jasmineseo0.jpg]
[Resim: 8jasmineseo1.jpg]

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
[Resim: 10jasmineseo0.jpg]
[Resim: 12jasmineseo0.jpg]
[Resim: 13jasmineseo0.jpg]
[Resim: 15jasmineseo.jpg]
[Resim: 297ny.jpg]
[Resim: 1274546618100522index.jpg]

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Resimler için tesekkürler Onay

Resimler için tesekkürler canim. Opucuk

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Chansung'a Inkiago'dan sonra gastrit tanisi konmus.Siddetli karin agrilari çekiyormus, en sonunda hastaneye kaldirmislar.Bir müddet yatakta dinlenmesi gerekiyormus.Belki 2PM de bir müddet yoluna dört üye ile devam edebilirmis.Allah sifasini versin. Smile
Not:Simdi internetten çikmak üzereyim.Acelem vardi o yüzden haberin tamamini çeviremedim.Haber Allkpop'ta yaziyor.Ben de zaten söyle bir merakimi gidermek için baktim.Kesin bilgiler elde etmek için oraya bakabilirsiniz. Smile

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Allah acil sifalar versin. Allahrazi Bugünlerde hangi bebegi takip etsem birseyler oluyor. Saskin Göze mi geliyorlar ne?
Aşk hiç bu kadar gamzeli olmamıştı.. Smile)
[Resim: normaljh11.jpg]

(24-05-2010, Saat: 21:50)ileri yazdı: Chansung'a Inkiago'dan sonra gastrit tanisi konmus.Siddetli karin agrilari çekiyormus, en sonunda hastaneye kaldirmislar.Bir müddet yatakta dinlenmesi gerekiyormus.Belki 2PM de bir müddet yoluna dört üye ile devam edebilirmis.Allah sifasini versin. Smile
Not:Simdi internetten çikmak üzereyim.Acelem vardi o yüzden haberin tamamini çeviremedim.Haber Allkpop'ta yaziyor.Ben de zaten söyle bir merakimi gidermek için baktim.Kesin bilgiler elde etmek için oraya bakabilirsiniz. Smile

Ah birtanem ya geçmis olsun.Aglama Insallah tez zamanda iyilesirAllahrazi
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
(24-05-2010, Saat: 21:50)ileri yazdı: Chansung'a Inkiago'dan sonra gastrit tanisi konmus.Siddetli karin agrilari çekiyormus, en sonunda hastaneye kaldirmislar.Bir müddet yatakta dinlenmesi gerekiyormus.Belki 2PM de bir müddet yoluna dört üye ile devam edebilirmis.Allah sifasini versin. Smile

YOk yok! Bu çocuklara kesin nazar degdi.. Hepsi bir bir dökülüyor.. Aglaelsalla
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Nichkhun twitter'da "Radyo programina gitmeden önce yolda Chansung'u gördük.^^ o iyi olacak." demis. "On our way to see Chansung before going to radio! ^^ He's gonna be ok!"
Son zamanlarda çok fazla ayakta kaldilar ve yeni albüm telasindan çok çalistilar.Böyle zamanlarda mide rahatsizliklari en vazgeçilmez hastaliktir.Stres hastaligi...Endise edilecek bir durum yok.Eger haplarini yutar ve sakin olmayi basarirsa üstesinden gelecektir.Allah'in izniyle dualarimiz onlarla. Smile

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
[Resim: tumblrl2xdosw3vd1qc1nx1.png]

let it be...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi