Tesekkürler Hilmi abi, emegine saglik.

Changwon National University 창원대학교
|
Tesekkürler Hilmi abi, emegine saglik.
![]()
Çok güzel bir üniversite de, herkes gibi bende gitmeyi çok isterim. Buraya da çok önem verdikleri belli zaten.
![]()
Türkiye'nin en iyi üniversitesinden bile iyidir.
![]()
Tanitim için tesekkürler Hilmi abi.
Üniversitenin yeri çok güzel. Bina olarak da öyle. Bir okulun kalabaliktan ve gürültüden uzak olmasinin geregine uyulmus. Maalesef çogu yerde buna pek riayet edilmiyor. Egitim aldigimiz yerler gürültüyle burun buruna.
17-06-2009, Saat: 1:31
(Son Düzenleme: 18-01-2012, Saat: 2:31, Düzenleyen: ßlaCk aNqeL.)
O manzara esliginde kitap okumak, eminim ki çok keyifli olur. Tanitim için tesekkürler.
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Ah! Bütün üniversiteler birbirinden harika. Egitime gerçekten önem veren bir toplum, çok belli.
![]() all about "Girls Generation"
<<HyoRi>>
18-09-2010, Saat: 21:59
Bu üniversite bir konuyu incelerken tesadüfen karsima çikti. Gerçekten güzel, huzurlu ve etrafi yemyesil bir üniversite.
![]() ![]() ![]() ![]()
Hangi alanlarda egitim veriliyor? Bilen var mi?
Ben fuarda gezdim sanirim. Tip hariç çogu vardi ama temsilcileri çok tatliydi ya. Canlarim benim. Hiç belli olmaz, belki buraya gideriz. Çünkü çok güzel anlattilar.
![]()
14-10-2010, Saat: 18:27
Educakturk 2010 fuarina katilan Changwon Devlet Üniversitesi temsilcileri, ülkenin güneydogusunda bulunan Changwon ilinin Seoul'e göre yasam standartlarinin bir ögrenci için daha uygun oldugu bilgisini verdi. Üniversitenin yerleskesi dogayla iç içe Seoul'e olan uzakligi demir ve karayolu aginin gelismis olmasiyla sorun olmaz düsüncesindeyim. En yakin diger büyük sehirler Busan ve Ulsan.
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|